買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
想買24 / 27吋 電視 PC同PS4 PRO 2用, 有冇推薦?
平平地32吋有邊部好
果70% 打PS4 既
43X7000e or ua40mu6300 邊部會好D?

雖然二部都好入門
10k 49吋有咩選擇?
pan th50ex750h 同th49ex680h除左3d係咪無咩分別?
Model answer: X900E
初步睇都係x9000e同ex750之爭
去邊到買好?
9000e可以去大舖,百記/AV生活
亦上price.com,或者睇下隔離post搵sales:
[url]【SONY電視入門】要買電視入黎望下3 https://lihkg.com/thread/537401/page/10 分享自 LIHKG 討論區[/url]
今個月買送$1500超市禮券
15號前買送多15個月保養
呢個post有D廢,去隔離post問好過
隔離呢個post: [url]【SONY電視入門】要買電視入黎望下3 https://lihkg.com/thread/537401[/url]
最近想買電視比屋企人
睇中左部小米電視4A 55吋 4K(貪平 )
爬左文有幾個問題想問下
1有冇人用緊?比下評價
2無得轉聲道無得轉字之外仲有咩缺點?
3 55" 4K有咩推薦
samsung 55mu6300 $5800平正
仲有冇D full hd 40吋 ips panel 機選擇下
巴打們想求一求教
因為小弟會同女朋友搬出黎住
會租4年, 之後會搬去第二度
所以想買一部電視短用4年, 所以質素唔洗太好, 價錢最好2000-2500蚊左右..

因為租個地方個廳都唔細, 所以想買一部大少少42" - 48"
我上網睇過唔少文都好似只係有講大陸電視先可以滿足到我要求
但係我見好多都係所謂"智能電視", 係香港好似得物無所用咁
如果我唔介意牌子, 只係用4年, 巴打們有冇推介???
望見x9000e 係日本制 就唔想買x8000
大馬製好過支那製啦
Toshiba 43L3650
岩你budget
買咩牌子都好,記得上格價網買平好多,依家有得睇開機時數都好少陳列機!
反而當年係屯門新墟間工商優惠店買過陳列機
(間綠色生活都係同老闆)
加左不直 諗緊todhiba 49L3650
係男人當然有大買大 放得落就得
你坐幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞