買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
想買部43" 或以下有4k hdr有無咩選擇 凶擇sales係咁叫我買sony 43x8000e, 一田sales就sell *** 40mu6300
search過8000e好似伏黎, 仲差過上代8000d, 但係6300好似可視角好差同埋hdr compatibility 唔好?
49Ex600同680,係咪680只係光啲同埋黑邊銀邊,其他一樣
rubbish
假4k 50hz
係, 所以唔一定要買680, 我最近係PANASHOP買左49EX600 減價$57XX 開心使用中
而家細舖做緊$4900左右,好心動
咁抵, 去馬啦
mark緊pan記 43' 4k ,上次係price.com 睇好似4600
最近想換部55-65寸
想問下有無推介 未買過電視 對呢方面唔了解
平時都係睇下netfilx youtube 打下ps4
bugget 15000左右
panasonic 58ex759
係ex750h
759阿信屋咩
Btw
Sony x9000e> ex750h
想買32吋
Panasonic TH-32ES500H 好無?
買電視機去細鋪買會唔會有伏有古惑野?
Panasonic 32寸電視好似連1920x1080都無出了。
咁我應該買40寸??
定係轉其他牌子??
因為今月屋企裝修
想換個部49既電視
所以想問大家有咩好推介 budget within 10k
唔該哂
呢部同9000e 邊個好d?
同問
宜家有冇40" 以下嘅電視, 個組合柜啱啱裝唔落(max width:90cm
我上過香討望過下
佢地好多人都推介panasonic
Panasonic 係唔食好D??
sony panasonic samsung 同LG 點樣揀好
想買部43" or 49" 真4K hz數好
拎黎打PS4 睇netflix 睇碟 有冇邊部比較抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞