覺唔覺得90後嘅童年屈晒機?

732 回覆
5139 Like 60 Dislike
有冇人記得超速搖搖
嗰時嗰啲港版搖搖仲有印個人樣上去

學佢d花式
依家真心新識個啲fd嘅電話唔記得
但係仲記得以前啲fd嘅屋企電話同手機number

依樣真 依家個個都用屈’sapp架啦
仲邊洗打電話
彩雲國物語同玻璃面具真係好好睇

究竟佢做到個舞台劇未 完全冇印象睇過結局

做唔到,佢對手做左
而彩雲國物語唔跟輕小說發展就無再追

兩套都好好睇
有幻想過自己係個主角

故事係唔錯 但好似紅唔起

個人黎講覺得植木的法則完全俾人低估晒
而且係TSA初期,果陣TSA完全唔chur

個陣唔係BCA咩
我記得去到我form3先轉TSA
不過個陣學校都冇要我地操過

利申 94
其實八十除咗以上果 d, 仲多咗公園會有刺激嘅滑梯,韆鞦、氹氹轉、大網架、大鋼架等等、卡通又有一堆機械人動畫、龍珠、幽遊、eva, 男兒當入樽呢 d
pk.com
宜家個domain唔同左,不過90後一定知原本係咩黎

個陣唔係BCA咩

利申 94

係咪即係學能測驗?
得童年 有西用

西童?
得童年 有西用

西童?

好好笑
其實八十除咗以上果 d, 仲多咗公園會有刺激嘅滑梯,韆鞦、氹氹轉、大網架、大鋼架等等、卡通又有一堆機械人動畫、龍珠、幽遊、eva, 男兒當入樽呢 d

淨係計個陣香港漫畫舖林立都屈機
蔥蔥闖地球居然會有咁多九十後懷念

on9節目

個陣唔係BCA咩

利申 94

係咪即係學能測驗?

學能測驗係小六測,派中學學位用,主權移交前冇 tsa 呢樣嘢

以前青衣公園條長滑梯 真係好長

仲未到1715唯有睇住先

仲未到1715唯有睇住先

蔥蔥係兒童節目開始沒落既時候

仲有一堆租碟舖、街坊商場仲有 d 舖部電視駁住遊戲機,$1 一舖

個陣唔係BCA咩

利申 94

係咪即係學能測驗?

學能測驗係小六測,派中學學位用,主權移交前冇 tsa 呢樣嘢

小3唔係都有咩
我記得個陣(唔記得放暑假未)冇啦啦班主任話要考試,考完就放學,之後鳩下鳩下咁做完

以前青衣公園條長滑梯 真係好長

九龍塘仲有條好跣嘅石滑梯
有冇人記得超速搖搖
嗰時嗰啲港版搖搖仲有印個人樣上去

日版型好多
DIGIMON玩具又係
日版好正,依家炒到上天價
魂斗羅 真係好撚好玩

個陣唔係BCA咩

利申 94

係咪即係學能測驗?

小3唔係都有咩
我記得個陣(唔記得放暑假未)冇啦啦班主任話要考試,考完就放學,之後鳩下鳩下咁做完

校本評核?
唔記得佢地英文叫乜

個陣唔係BCA咩

利申 94

係咪即係學能測驗?

小3唔係都有咩

有咩,我好似冇考過,定係抽人去考

個陣唔係BCA咩

利申 94

係咪即係學能測驗?

小3唔係都有咩

我記得小學個時有
用黎幫學校刷分,升BANDING
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞