覺唔覺得90後嘅童年屈晒機?

732 回覆
5139 Like 60 Dislike
仲有漫畫書 當年快樂龍同埋coco簡直係兩個龍頭 成日同個fd係度拗邊本好睇啲
仲有一本天馬行空陪跑 雖然我係coco忠實fans 但係當年快樂龍執笠 我都有啲心噏
仲記得嗰陣時好似逢星期六出 次次星期五就去報紙檔/七仔睇下有冇偷跑
至net小人類
蔥蔥闖地球
仲有放學icu成日都出iq題廣告後開估(通常答案都係好無聊)
至net奇兵
激鬥戰車
爆丸
蔥蔥闖地球
高達seed 同destiny

雖然大部份都唔記得講乜

陰陽大戰記

太初之始?
我94
細個屋企唔比我睇電視
多啦a夢我就識

你個水龍頭整返未
童年係好正
至net小人類
蔥蔥闖地球
仲有放學icu成日都出iq題廣告後開估(通常答案都係好無聊)
至net奇兵
激鬥戰車
爆丸
蔥蔥闖地球

雖然大部份都唔記得講乜

你個90都好後下喎...
好懷念 好慶幸到大學先開始興smart phone
至net小人類
蔥蔥闖地球
至net奇兵
激鬥戰車
爆丸
蔥蔥闖地球

雖然大部份都唔記得講乜

你個90都好後下喎...

通常一講就暴露左年齡
Msn同send msg年代真係好懷念
每一個都諗清楚先覆 因為唔同台要錢
我都唔想做老屎忽 但係呢代啲小朋友得電話玩真係好悶 入玩具反斗城行轉全部都on99咁 明明我細個入面好多好撚正嘅玩具

個個都話用人仔 唔記得幾錢任send
就我所見呢個post有一半嘢好似都係千禧之後先出現
仲有漫畫書 當年快樂龍同埋coco簡直係兩個龍頭 成日同個fd係度拗邊本好睇啲
仲有一本天馬行空陪跑 雖然我係coco忠實fans 但係當年快樂龍執笠 我都有啲心噏
仲記得嗰陣時好似逢星期六出 次次星期五就去報紙檔/七仔睇下有冇偷跑

以前無零用錢,好羨慕啲同學可以每個星期都買到 就連學校訂啲紅蘋果兒童雜誌都好懷念
btw有無巴打經歷過係網吧打機有老師踩場
我都唔想做老屎忽 但係呢代啲小朋友得電話玩真係好悶 入玩具反斗城行轉全部都on99咁 明明我細個入面好多好撚正嘅玩具

玩具反斗城而家都破左產陰公

個個都話用人仔 唔記得幾錢任send

人仔 / 3

玩具反斗城而家都破左產陰公

彩雲國物語同玻璃面具真係好好睇
Gameboy
Mario個啲game
記得以前gameboy好似係可以連線同人打但要插住條線
有冇記錯
細細個同朋友係電話傾一集火影都傾幾粒鐘

你最近還好嗎
唔係認老屎忽
但我覺得1986-1994呢個RANGE仲屈
更多經典既動漫卡通 玩具都差唔多係呢D童年發生
GAMEBOY GBA 四驅車
仲有好多ONLINE GAME 舊式既GAME等等..
彩雲國物語同玻璃面具真係好好睇

究竟佢做到個舞台劇未 完全冇印象睇過結局
就我所見呢個post有一半嘢好似都係千禧之後先出現

BB一出世鬼識睇咩 我係後半90後
唔係認老屎忽
但我覺得1986-1994呢個RANGE仲屈
更多經典既動漫卡通 玩具都差唔多係呢D童年發生
GAMEBOY GBA 四驅車
仲有好多ONLINE GAME 舊式既GAME等等..

幽遊白書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞