覺唔覺得90後嘅童年屈晒機?

732 回覆
5139 Like 60 Dislike
Gameboy
Mario個啲game
記得以前gameboy好似係可以連線同人打但要插住條線
有冇記錯

係,N合一個D
試過黃版拎黎同朋友傳寵
彩雲國物語同玻璃面具真係好好睇

究竟佢做到個舞台劇未 完全冇印象睇過結局

做唔到,佢對手做左
而彩雲國物語唔跟輕小說發展就無再追
而且係TSA初期,果陣TSA完全唔chur
Msn同send msg年代真係好懷念
每一個都諗清楚先覆 因為唔同台要錢

個個都話用人仔 唔記得幾錢任send

$8/3000個信息
嗰陣真係3000個都唔夠send
唔係認老屎忽
但我覺得1986-1994呢個RANGE仲屈
更多經典既動漫卡通 玩具都差唔多係呢D童年發生
GAMEBOY GBA 四驅車
仲有好多ONLINE GAME 舊式既GAME等等..

GB GBC GBA>>> SP
幪面超人仲有裝著變身既年代
以前電視仲係魯芬咁大隻 散熱喳
老母唔比睇都要搵風扇吹住黎睇
真係童年

老喇

我會濕條毛巾放係上面

做唔到,佢對手做左

兩套都好好睇
有幻想過自己係個主角
講劇情 講到鬥交咁真係好常見
一定要大聲
唔係認老屎忽
但我覺得1986-1994呢個RANGE仲屈
更多經典既動漫卡通 玩具都差唔多係呢D童年發生
GAMEBOY GBA 四驅車
仲有好多ONLINE GAME 舊式既GAME等等..

根本所有經典野都係哂呢part,但年份上去到97左右就尾水啦
最記得每日放學返屋企睇卡通片
有哈姆太郎
忍者亂太郎
小魔女doremi
個時真係好開心
仲玩過gameboy nds psp
仲有msn d無聊遊戲

老喇老喇
覺唔覺90年代既TVB屈哂機?
大部分90後既童年都只系睇/識TVB 卡通
幪面超人仲有裝著變身既年代

古迦真心正
最記得每日放學返屋企睇卡通片
有哈姆太郎
忍者亂太郎
小魔女doremi
個時真係好開心
仲玩過gameboy nds psp
仲有msn d無聊遊戲

老喇老喇

我玩wonderswan
應該無乜人記得

又無得上網 邊有其他渠道

亞視都唔弱架
da la la da la da la la da la
come and join us be our friend
一直覺得九十後係香港係被選中一群
尤其九七
時代交接 互聯網現實接軌 初代Online
著重劇情 仲未爛到閪既動漫
台風韓風潮流變遷

利申:1998
最記得小學有掀蓋手機玩貪食蛇已經好開心 有部掀蓋手機已經有班同學羨慕,過黎一齊玩
點少得超人迪加 帝拿 佳亞
仲有小學尾中學頭食正online game最興盛時期 魔力 RO 彩虹呢d不可不提

做唔到,佢對手做左

兩套都好好睇
有幻想過自己係個主角

故事係唔錯 但好似紅唔起
96揮手區
有冇人記得超速搖搖
嗰時嗰啲港版搖搖仲有印個人樣上去
至net小人類
蔥蔥闖地球
仲有放學icu成日都出iq題廣告後開估(通常答案都係好無聊)
至net奇兵
激鬥戰車
爆丸
蔥蔥闖地球
高達seed 同destiny

雖然大部份都唔記得講乜

陰陽大戰記

太初之始?

吳唱 k
點少得超人迪加 帝拿 佳亞
仲有小學尾中學頭食正online game最興盛時期 魔力 RO 彩虹呢d不可不提

實在太多 一時間講唔晒
五色戰隊嗰陣時仲覺得好睇 個個星期日都神七今早起身睇 有時候早得滯 5點幾有啲好舊嘅連續劇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞