覺唔覺得90後嘅童年屈晒機?

732 回覆
5139 Like 60 Dislike
以前細個用磁碟係小學裝咗隻起屋工人返屋企玩
(個陣屋企部腦係無上網
有無兄弟有玩過,好想玩返
以前暑假由朝到晚都有卡通片睇,咩幪面貓俠 機甲小寶 得意快獸仔 超魔神英雄傳 蠟筆小王國,跟住晏晝繼續睇至net小類人 數碼暴龍 百變小櫻
而家啲小朋友撚毛都冇條睇下
以前有線兒童台一定係最屈機
一放學就沖番去開電視
魔法小米路 Keroro軍曹 網球王子
依家想睇番都冇了

負評個啲一定冇睇過有線
個時有線兒童台啲動畫大部分都係廣東話
可惜路係全部都有得睇返真係可惜
根肉人二世冇得睇返
結界師,忍者少女,小雙俠
神秘智慧石,東京喵喵,大江户火箭
全部都好好睇
一放學就沖番去開電視
依家想睇番都冇了

負評個啲一定冇睇過有線
個時有線兒童台啲動畫大部分都係廣東話
可惜路係全部都有得睇返真係可惜
筋肉人二世冇得睇返
結界師,忍者少女,小雙俠
神秘智慧石,東京喵喵,大江户火箭
全部都好好睇
勇者王 膠街架
Pepsi man
成龍
PS1
明明男仔都轉去cartoon network 睇飛敢小女警 大力水手 仲有animax

啲講爆丸果啲會唔會太撚遲 係度擺老
仲有係打winning,唔係打fifa
明明男仔都轉去cartoon network 睇飛敢小女警 大力水手 仲有animax

啲講爆丸果啲會唔會太撚遲 係度

自隊半打
用揭蓋手機打字打到唔望手機都知自己覆左咩 換左智能手機keep住用筆劃
而家係街見到D人用速成打字覺得硬係差D
用揭蓋手機打字打到唔望手機都知自己覆左咩 換左智能手機keep住用筆劃
而家係街見到D人用速成打字覺得硬係差D

上堂櫃桶 或者褲袋 專用技能

啲講爆丸果啲會唔會太撚遲 係度擺老

睇now 441
97年出世

好似05年
一定會記住個fb屋企電話 係咁上下時間就互call駁線打機
雙子公主
魔界女王候補生
利申:男
激鬥戰車
爆旋陀螺
數碼暴龍
呢啲細個都好鍾意,不能盡錄
一放學就沖番去開電視
依家想睇番都冇了

仲有東京喵喵
徹之進
我情願冇童年做70後可以有樓食mk妹
On9 80後先係屈機
只因我是至net小人類 登登登
南北西東 環遊時空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞