[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
https://www65.atwiki.jp/digimon_linkz/pages/20.html
wiki加左頁開花%
雖然99%都會爆
新手想問 國際服

一開始 魔攻 同 物攻 角色 或 隊長技

要魔攻好 定物攻 有分別嗎
想大家比個意見,國際版有兩隻起手AC

1. 古龍迪路 (己十抽)

2. 毒古拉 (未十抽)

邊隻AC拎黎做主號課落個坑到玩落去好?

btw 兩隻AC 都冇金牌/冇其他有用野吸引
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

準備同各位新人講 bye bye
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS

點解唔出隻吸引d既黎引下人 雖然比多都算打得下
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS

同埋有冇人用3隻大姑奶黎打
有兩魔防銀盾2 想請問有冇用 定當肥料?
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS

黑歷史 當年唔係咁on9 點會得番咁少人玩

冇用過大姑奶打戰暴既點算被選中既細路
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS

大姑奶係邊隻
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS

大姑奶係邊隻

大古拉
隻game新出時冇協力冇究極體
要用完全體打戰暴,個個用隻火系電技既大古拉挑火降
國際版第一個降臨要出了
力神比多

咁on9...

笑撚左 一黎就玩斷片

CLS

比多算係唔錯
不過一嚟就最硬嘅草降會打得辛苦啲

CLS

比多算係唔錯

求當年攻略

CLS

比多算係唔錯

求當年攻略

比多應該弱電但電技
最好有雷技
隊中有隻有回2做奶媽
打邊隻先既先後次序到出左降再睇

CLS

比多算係唔錯

求當年攻略

用石扔死戰暴

有協力每次用石幫手回ap已經好好
有無人放勁ac
如果各位手足方便,PvP見到小弟笨大丁丁可投降嗎
今晚夠7碎
有邊隻抵換
冇人理我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞