[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
冇人理我

魔防無咩用啊,ching
今晚夠7碎
有邊隻抵換

小丑王 = 無屬攻,萬用
虎蜂 = 高攻又可以打黎緊既降
機械邪龍, 究極天使 = 全體技掃場
追晒APPMON
係得第一次DEEP WEB番黎之後一兩集悶其他都睇到停唔到
今晚夠7碎
有邊隻抵換

我隊長係劍皇 加魔攻
係咪出外星獸好d
機械邪龍, 究極天使都好吸引 但有劍皇係咪夠做
新手想問國際服 一開始課金 自選究極體
有無話 隊長技 偏向 加物攻 定 加魔攻黎開局 著數d?

唔該
出個國際服呃人買新手鮑,fatfat 啦今鋪
今晚夠7碎
有邊隻抵換

我隊長係劍皇 加魔攻
係咪出外星獸好d
機械邪龍, 究極天使都好吸引 但有劍皇係咪夠做

其實+0全體技又無技晶唔對屬嘅話秒唔到對面
有時會仲衰過用單體逐隻殺

偵探2未出D奶粉錢已經可以留黎整偵探345
冇人理我

CHING 咁係咪當肥料咁樣養肥佢地之後食?
冇人理我

冇乜用都可以遲d過盾比主力啦
點會做肥料覺醒用

幾多月出話?
冇人理我

冇乜用都可以遲d過盾比主力啦
點會做肥料覺醒用

THANKS CHING

幾多月出話?

有關NOX 轉同系統手機 , android手機轉NOX 疑問

我將電話同NOX 都綁左同一個GMAIL, 但每次LOGIN 都需要用資料轉移碼?
唔能夠用Google 直接登入遊戲?

比如我玩玩下手機想轉去NOX, 而加下下係咁要發送個轉移碼黎登入有D煩

唔該

成隻game 比較多物攻寵,代表你拎隻野去覺醒既時候多 d 選擇(可能)
但同時又好多寵係弱魔攻,
真係兩難
所以都係簡隻有愛吧啦
第1場就苦戰10分鐘

隻魚衰左就黎料
屌你老母護廷西死韋恩, 卡鳩緊

唉,抽金盾就下下魔防, 抽封又下下出眠...
pvp係咁比人屈,有贏面就比人卡....

隻魚衰左就黎料

仲要只係降防4

唔該

成隻game 比較多物攻寵,代表你拎隻野去覺醒既時候多 d 選擇(可能)
真係兩難
所以都係簡隻有愛吧啦

唔好意思 想問下 同時好多寵
弱魔攻 意思係 好多寵怕魔攻嗎

唔該

真係兩難
所以都係簡隻有愛吧啦

大部分獸都係物防比魔防高
變相魔攻打痛d

唔該

真係兩難
所以都係簡隻有愛吧啦

大部分獸都係物防比魔防高
變相魔攻打痛d

劍皇 究天同金仔可砌啪啪隊 唔使用腦一有ap就啪得
有人放勁ac ma 純粹得閒玩下
屌你老味韋恩狗,終於卡完,
原本想40分離場豪比佢
點知訓著左,醒果陣過左10點...
差d跌穿500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞