[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

中左最底果招 有用?

起碼有用過1,2,3, 唔好食左隻亞古去

中左最底果招 有用?

起碼有用過1,2,3, 唔好食左隻亞古去

冇用但會keep
話唔定有event有無屬技會加分呢
有冇人有龍帝A攻想打bm滅級?轉頭想繼續刷埋

Btw今日分身爆石開場撞到隻唔識既A攻掉B龍帝之後
好有默契咁一齊打左好耐
食完飯又撞番之後又一齊刷左一個鐘
應該唔係呢度巴打

又有默契又一齊打左好耐
好GAY

今次event呢度冇乜人打, 自私玩又唔夠抽
難得街場有人同我刷
不過撞過兩次掛機撚

因為得粒C既話

Multi滅級host先得2x斷,分身回2回到訓著

自私滅級有5x斷,海天+封技+打手全程零風險
留名
有冇人有龍帝A攻想打bm滅級?轉頭想繼續刷埋

Btw今日分身爆石開場撞到隻唔識既A攻掉B龍帝之後
好有默契咁一齊打左好耐
食完飯又撞番之後又一齊刷左一個鐘
應該唔係呢度巴打

又有默契又一齊打左好耐
好GAY

今次event呢度冇乜人打, 自私玩又唔夠抽
難得街場有人同我刷
不過撞過兩次掛機撚

因為得粒C既話

Multi滅級host先得2x斷,分身回2回到訓著

自私滅級有5x斷,海天+封技+打手全程零風險

咪又係回到瞓著

有攻A先有得快
新手想請教下少少野,望呢度好似見啲盾同技都可以後天繼承,咁係咪冇野要先天抽出黎

隊長技係先天
有 d 究極體既固有技都有兩種,都係先天決定左

咁其實究極體固有技有冇話通常範圍好啲定係單體?
新手想請教下少少野,望呢度好似見啲盾同技都可以後天繼承,咁係咪冇野要先天抽出黎

隊長技係先天
有 d 究極體既固有技都有兩種,都係先天決定左

咁其實究極體固有技有冇話通常範圍好啲定係單體?

一般都係單好過群,例外既:

鋼狗,8腳馬,劍皇
第1場就俾件" 磨海天20round" 卡到而家
B_笨大丁丁

熄機再開又比人卡多次
B_笨大丁丁

熄機再開又比人卡多次

我頭先對磨海天20round無事喎
你用海天?
B_笨大丁丁

熄機再開又比人卡多次

我頭先對磨海天20round無事喎
你用海天?

例牌頑鋼皇

我第2turn頑皇雙會心後就黎料
啱啱先開始打到Multi滅級
正分身各開1場, 等 drop B入(BBC晶), 開場約60斷, R場約30斷

以此推算(測得2場, 未必準)
正分身抽晶各100石, 正 drop B, 分 drop C
分身爆咗4-50石打特效攻A晶

再各自開多39場(=爆多95石)互含等drop B入就應該ok

正身total用 195石, 分身total用 240石左右
(未計自然體,實際應該會用少d石)
正身龍帝攻A,無草killer
分身機邪攻A,無草killer

仲要打素1,2升運, 就快肝硬化
銀防2都過爆
銀防2都過爆

銀過爆都仲好,唔洗塞住d位
銀防2都過爆

銀過爆都仲好,唔洗塞住d位

我想升級我本身個銀防咋
國服打晒普通關
打晒降臨
升左果幾隻究極體
仲有咩做
仆佢個臭街賤撚種
想抽個大速ja
次次出撚埋d水系比我做乜撚野

On撚鳩到核爆
國服打晒普通關
打晒降臨
升左果幾隻究極體
仲有咩做

打進化素材
下載咗中文版,想問下課金自選卷選邊隻好
同埋中文版多唔多人玩其實

自選卷可以揀,但出黎果隻有咩技/有冇隊長/盾牌/有冇+ 都係隨機?

自選卷可以揀,但出黎果隻有咩技/有冇隊長/盾牌/有冇+ 都係隨機?

有隊長技,同埋覺醒值+1
集思廣益 巴打對住 基路比V2 會出咩打?我用秒投呢招
冇玩2個幾月
出04都有d興趣
但金肛都晨早出左,仲有乜會勁得過佢
國際ser d新手問題其實有d舊post都有人問左/game入面都有得睇
係咁易整理左(抄左部份巴打既答案/建議)希望唔好再重覆問

新手包課金揀邊隻好
- 因為呢個新手包係得+1, 最後你都係會覺醒左佢去到+4, 但岩岩開始玩一定唔夠素材同冇究極碎升佢做+2~+4, 所以呢隻用黎做前期打event/素材用都夠做, 點揀就以稀有程度為主for日後用
1. 古狼隊長技 傑斯獸
2. 古魔隊長技 劍皇獸
3. 古龍隊長技 顱骨獸
Game入面list埋你課果隻會係乜技能, 自己睇啦

首抽隊長 繼承 金盾 覺醒 嘅重要性點分?
- +4究極 > 金盾 > 大隊長技 > V繼技 > 銀盾 > 其他
[隊長技係天生冇得後天改; 繼承可以後天改; 盾都係可以用"才能開花"後天將B身上既盾過去A度 (但有機會過唔到)]
- +0 ~ +1其實咩究極唔算重要,呢個首抽如果抽唔到+2以上其實都未必要抽,因為每日login有劵送,又有降臨入門,拎+0/+1究極體其實唔難, 留下石應付下bamdie之後嘅垃圾event重好
- 以上只係建議, 冇話抽到咩先係最好, 更加冇話抽唔到咩就玩唔落去

咩屬嘅金盾比較好?
- 睇係咩寵,魔攻寵就魔攻金, etc.

盾lv點升?
- 用才能開花過盾or升盾lv, 通常等開花up先過盾/up盾 (成功機會比平時大1.5倍), 有盾既副寵最好係升做究極體, 否則成功機率會低d

進化路線點睇?
- Game內有圖鑑
- 清楚d既可以dl呢個post入面既: https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28833&snA=3089&tnum=114 (好耐冇update但一定夠新手用)
- 日文version: https://www65.atwiki.jp/digimon_linkz/pages/12.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞