[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
得隻阿爾法 又要棄event

一單(光技)一全(要千年)都夠做
國服 抽到隻 物攻隊長技 獨眼龍獸

巴打們 想請教下你地 究極體進邊隻好(唔急 我可以等出左先進) 謝謝

巴打們 想請教下你地 究極體進邊隻好(唔急 我可以等出左先進) 謝謝

就咁睇獨眼龍得阿爾法 究V比較好
你可以覺醒睇左成長期先 會多d選擇

我都係, 唯有開場等千年入黎, 通常都岩岩好7rd , R場就預左無人要

覺醒前睇咗固技先
獨眼龍進邊隻都可以睇到
白帝神劍,四刀四封,完美逆轉

覺醒 可以繼承 隊長技嗎?

覺醒 可以繼承 隊長技嗎?

9打3場pvp全用海天金,隻究天同金仔都弱暗,但都贏左隊蜂墮lin墮lin暗a
佢地唔集火秒一隻先 仲要有隻lin弱光弱火被我rnd1秒左 有雙暗a都s1果然係有原因

to國服巴打們,我隻究天係5晶 但唔捨得棄係因為有招火魔v同埋有超入魂
[img]https://holland.pk/sw3arg9i[img]
[img]https://holland.pk/v6792cib[img]
9打3場pvp全用海天金,隻究天同金仔都弱暗,但都贏左隊蜂墮lin墮lin暗a
佢地唔集火秒一隻先 仲要有隻lin弱光弱火被我rnd1秒左 有雙暗a都s1果然係有原因

to國服巴打們,我隻究天係5晶 但唔捨得棄係因為有招火魔v同埋有超入魂

超入魂=幫對面暴擊
食左佢 繼走火魔V 又係一條好漢
頑神做咩改左神拳d演出
屌vc又比佢屈crit+miss贏
點解佢普攻可以crit咁多次究竟係咪有竅門
新手想問 光明獸 有用嗎
d 女惡魔好撚煩
新手想問 光明獸 有用嗎

日版開左5百幾日仲未開放
有冇巴打有妖怪twitter link
我係咪又俾佢點咗名 啱啱啲日本玩家見我就秒投
d卒set到咁Q快, B+B速晶(無盾)都唔一定快過哂佢
街客唔夠快,俾人麻/眠哂
如果5晶位怪呢劑真係奶哂嘢

冇得R場
R場打唔出bouns既話,出金都係得一斷

本週結論: 無千年/究天/全體V者可休息
有冇巴打有妖怪twitter link
我係咪又俾佢點咗名 啱啱啲日本玩家見我就秒投

咁埋正囉
金盾特攻黑大耳進咩好

MVP

MVP

係 佢啱啱入我場 秒開比佢
超上原來無保底金,人家都係諗住兩場1木偶姐
shit, 用究v pool伏來的...
抽左2000幾石先夠21碎...
但e刻先醒起無野升上去,
唯一一隻+4係熊仔獸,卡住左...
d 飛龍v得一隻+2,兩隻+1, 隻+2係單體技....妖....

2000幾石
我等佢真正復刻算

淘寶分身開黎打event啫

btw,係咪有零石bonus?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞