[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
[quote][quote]

呢家要瘋狂打 戰鬥暴龍碎嗎

個戰鬥暴龍 好似每個難度打得一次

國際服而加個降臨入門 戰暴 劍獅 加魯
好似可以卡係中級/高級到 一直用參加入場黎刷?

但係我刷左幾場都未有碎出,得D進化材料1,2,4級又好似唔出3級材料?

自己開場先出

入門降臨先係咁? 定之後果D都係?

仲有3級材料一定唔會出要等daily打?

係 唔係
唔係

素3打降都會有
由玩日服開始,到依家玩國服
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾
買石會唔會有d限時優惠?
國服真係貴
三舊水先一次十抽
買石會唔會有d限時優惠?
國服真係貴
三舊水先一次十抽

打ab時我抽晶抽左四五百石,但我最尾都係打唔切ab
之後已經灰9左
水時巴好似都係因為打唔到ab就棄
我等到打埋白帝,但之後開始hea打,連續打唔到杜蕾斯,龍帝,奇美拉,顱骨 之後就唔開game
堆白帝碎都冇用到 (冇反擊晶要白帝都冇乜用)
呢隻game玩算唔差,但bamdai派石好手緊,唔狂課/狂肝唔會升到勁+4
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾

都太少啦,頭一水送完就無
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾

下 唔同架咩
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾

下 唔同架咩

無玩國服
印象中日服開頭有特別派過石係for慶祝linkz download數過幾百萬
但日服開頭無協力(石)
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾

下 唔同架咩

無玩國服
印象中日服開頭有特別派過石係for慶祝linkz download數過幾百萬
但日服開頭無協力(石)

協力50+fd 10,總共320石,新手任200石左右,pvp 出左之後又有幾百石拎,然而日服開個陣乜柒都無,又無協力,課金又貴過 國際服

不過國際服一開波就玩斷片
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾

下 唔同架咩

無玩國服
但日服開頭無協力(石)

協力50+fd 10,總共320石,新手任200石左右,pvp 出左之後又有幾百石拎,然而日服開個陣乜柒都無,又無協力,課金又貴過 國際服

淨係友抽無10晶大獲啦
我分身而家有肉up有exp關但無10晶怪升
覺得送石會唔會太少
課金買石又貴
唔怪得咁差評價

玩下協力啦,果度送百幾

下 唔同架咩

無玩國服
但日服開頭無協力(石)

淨係友抽無10晶大獲啦
我分身而家有肉up有exp關但無10晶怪升

10晶呢啲算小事啦,前期都唔會開到,見到我個堆寵全部銀1盾都已經唔開胃
日服新手抽第一定第二個pool好
尋日終完肝完隻草killer A
基路仔對住降防V不堪一擊

佢3招打死你一隻,已經輸左

墮納傑 全暗抗
我呢邊有隻墮 得返1隻輸出打唔贏佢

墮納傑 全暗抗

得一隻輸出就真係無計。要贏降防V都要睇真人運,自己爆擊對方唔爆先有機。

呢幾日追500名,起碼撞到 XX次罪V/C 4-5次,獲獲都佢3傑斯爆擊 我2隻全體多段唔爆 玩撚完
見到有人有+4鋼悟
見到有人有+4鋼悟

仲掙扎緊國服果7碎換咩好

墮納傑 全暗抗

得一隻輸出就真係無計。要贏降防V都要睇真人運,自己爆擊對方唔爆先有機。

呢幾日追500名,起碼撞到 XX次罪V/C 4-5次,獲獲都佢3傑斯爆擊 我2隻全體多段唔爆 玩撚完

條友強運到 仲有方法爆到贏你咁
前日嗰次俾佢2招技全中+爆啱啱好秒我滿血墮 痴撚線

墮納傑 全暗抗

條友強運到 仲有方法爆到贏你咁
前日嗰次俾佢2招技全中+爆啱啱好秒我滿血墮 痴撚線

苦主 same here!!

其實佢係咪3隻都暗抗,出墜唔掂播 OFF巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞