[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
金甲龍招技係單體定全體?
其實日本個網係咪最正確?
之前個巴哈軟件係錯的?

巴哈果個有d係outdated
突然醒起仲有個叫digimonhelper既app
呢個係一直有更新

down 咗了唔該晒
咁呢隻1技好啲定2技 ?
想問下 刷左抗先整上去係米好D?

整左個抗之後再 進化/研究覺醒 變完蛋個抗都會跟番係到?

覺醒完個抗會打回原形, 正常去到+4成長期先會刷抗
除非知道即將有既event係對付咩怪, 如非必要都唔會+0~+3刷

+4成長期就刷係因為所需進化素材會少d
有時唔好彩唔記得左升到上+4完成體先刷係會食哂屎 (冇咁多隻一樣既完全體同進化素材)

留意番
假設你既+4成長期係火系, 想升做一隻光系究極
而你又想刷草抗
咁你就要留意個進化路線會唔會去到成熟/完全係會變草系
你用草抗成長期升做草系成熟期的話
因為草系成熟期本身已有草抗
咁既情況係要將你刷左既抗random變左做另一個抗
但如果個路線係冇草系成熟/完全的話就唔洗擔心
成長期刷左草抗之後會keep到究極體
不過呢一點等你地做到隻+4再諗同留意啦
之前個巴哈軟件係錯的?

呢個係一直有更新

down 咗了唔該晒

光技: 1 x 250傷
火技: 3 x 120傷

日服到而家未見過有人用光技
之前個巴哈軟件係錯的?

呢個係一直有更新

down 咗了唔該晒

見佢好似有減攻所以先問
不過隻game 靚技大部份都好似係固有技2 咁
打算刷夠究天+4
其他3隻刷7碎就算

+4要74碎?
7+11+14+21+21
之前個巴哈軟件係錯的?

呢個係一直有更新

down 咗了唔該晒

國服課左新手包仲諗住換金甲龍
之前儲落6萬幾友情,抽一半中咗銀防同銀速

日服有冇友情抽嘅盾up 隊長技up 之類?

日服有冇友情抽嘅盾up 隊長技up 之類?

友抽會有盾,但全部五晶位就算有大隊長都只係會用嚟做肥料或者過盾
國際版d降臨以後係咪都係打puzzle換野
+0機暴r到兩隻+0有buff既都已經輕鬆過超上
國際版d降臨以後係咪都係打puzzle換野
+0機暴r到兩隻+0有buff既都已經輕鬆過超上

劍皇表示瘋狂R究天場 輕鬆打
依家水晒個個打究天
跟住嚟個event打光晶先現真章

正路真係打究天姐
日後event好難預啦
不過你咁講實又搞到好多人又要由頭迷妄一次

打到既就其他3隻都打d
自己衡量

唔駛迷惘
這就是bamdie
之前個巴哈軟件係錯的?

呢個係一直有更新

down 咗了唔該晒

雙維京v2條友
[日服]撒多降有條友日文名4個字+4鋼加bot, wave2都秒唔到, 又頂住隻髏骨開技
究天雙金箱?
究天雙金箱?

我琴晚到而家都打到3張究天碎
成年前棄左game
而家想玩返,但仲未同官方r返個引繼
成年前棄左game

千祈唔好玩番日服,肝到仆街
究天雙金箱?

我琴晚到而家都打到3張究天碎

唔好當佢係手機遊戲就無問題,遲下好似日服咁出齊野,一日唔玩番 4-5 個鐘點生存到
成年前棄左game

但我都想拎返先,而家仲記得開服個陣既究極降臨難到仆街
成年前棄左game

但我都想拎返先,而家仲記得開服個陣既究極降臨難到仆街

第一次打omg,我係+4鋼加 +3黑戰 +3傻西暴 投左過200石先42碎
新手未玩想問少少野
見到個標題同張圖有十鬥士 但係睇巴打介紹個圖鑑DOWN完得金剛武神獸但係冇十鬥士係咪未出
見到十鬥士有D想玩 同埋中文版同日文版係咪同步進度?
抽到隻+4既白金鼻涕獸
我想問有冇得將佢變做蛋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞