[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
開場連運最多16斷 [運會出1斷

GM得唔得閒幫手打幾場
出到粒B就容易打好多

GM得唔得閒幫手打幾場
出到粒B就容易打好多

今日收左手
呢到咁多巴打有千年,應該好易搵到人先係
重玩玩家刷左一日 頭先10抽出左金A 金SA 同+1鋼鐵悟空

開定係繼續刷omega?

你係真心問定係上黎晒命
重玩玩家刷左一日 頭先10抽出左金A 金SA 同+1鋼鐵悟空

你係真心問定係上黎晒命

真心問 我仲有一個刷到omega同+1白金鼻涕 我friend叫我揀呢個

所以我先唔知揀咩好

你係真心問定係上黎晒命

真心問 我仲有一個刷到omega同+1白金鼻涕 我friend叫我揀呢個

所以我先唔知揀咩好

都唔知刷黎做咩
刷得黎 人地都上哂岸啦

再唔係刷到有+4先起手

你係真心問定係上黎晒命

所以我先唔知揀咩好

都唔知刷黎做咩
刷得黎 人地都上哂岸啦

再唔係刷到有+4先起手

遲下金盾係200石保底一粒
你執著完美開局建議刷到降防/魔防V先
如果唔係就開得 抽到奧都無乜用
拿拿臨開波刷碎
降防V大陸仔炒到500up
雖然係值有突
雖然係值有突

500 加落去依家日服個ac就抵
依家買得咁貴都未必堅持到去後期pvp

GM得唔得閒幫手打幾場
出到粒B就容易打好多

今日收左手
呢到咁多巴打有千年,應該好易搵到人先係

聽日or其他日子呢? 可唔可以book
主體+0 副體+4
研究完係咪都得+1?
主體+0 副體+4
研究完係咪都得+1?

你話過盾都算,但邊有人用+4做副體嚟研究
你地會唔會用寶石買體?
你地會唔會用寶石買體?

應該無人唔會
新手有D野想問
我抽中+4,係咪升滿LV就得,有無其他野要做
唔該咁多位

想進做第二隻就拎去覺醒
淨低既係過盾,繼承技,配晶,升友情
做隊長or r場專用既就升埋運
新手有D野想問
我抽中+4,係咪升滿LV就得,有無其他野要做
唔該咁多位

想進做第二隻就拎去覺醒
淨低既係過盾,繼承技,配晶,升友情
做隊長or r場專用既就升埋運

新手你而家升滿佢用住先,升埋友情
日後有碎先搞其他野
換左暗killer A,miss到同用緊killer B差唔多咁
新手第二個200石抽咩好? 繼續抽omega個pool定係其他?
新手第二個200石抽咩好? 繼續抽omega個pool定係其他?

唔抽住
雖然係值有突

全降防iv有冇用既價值 倉底貨
雖然係值有突

全降防iv有冇用既價值 倉底貨

有顱骨都ok嘅啲v2 有繼位剩都可以用吓
我屌
我升咗兩隻究極體,拎去研究
點知原來主體係要友情滿,出嚟隻蛋先係+1
我屌
我升咗兩隻究極體,拎去研究
點知原來主體係要友情滿,出嚟隻蛋先係+1

RIP
QnA第一頁
有關覺醒:
(好似係)
主體(左邊) 肥料(右邊) 均為究極體
主體必須滿友情 肥料唔使 如果主體唔滿友情會覺醒唔到
必定繼承主體盾牌
必定繼承主體繼承技及隊長技

+1後要11碎先進到究極體 +2要14碎 +3同+4各要21碎

各位國際服新絲巴記得留意番
諗住係國服做老屎忽 但冇活動真係好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞