[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
feel到隻game要俾錢抽好多野
想知盾緊要d,定係技緊要d

到時你就會明白課金不如買分身既道理

抽盾同技都都話用一世
抽活動晶用一星期先係最搶錢
feel到隻game要俾錢抽好多野
想知盾緊要d,定係技緊要d

到時你就會明白課金不如買分身既道理

抽盾同技都都話用一世
抽活動晶用一星期先係最搶錢

問題係抽盾抽LS保底金盾大LS
抽活動晶保底得粒C

同理抽繼技保底得IV 仲可能出全體
都係有相當多閒錢先會抽
想知邊到可以知道啲究極體既強弱

上個po有張圖分咗abc rank
個vc半粒鐘多咗9勝7敗
啲分真係洗出尼

有一場係我 佢rd3投左
十連出得隻白金鼻涕
金甲龍招技係單體定全體?
其實日本個網係咪最正確?
之前個巴哈軟件係錯的?
玩緊國服
想問抽盾係咪好難 首一抽中hp大隊長技 首十抽得一金一銀盾都係def 繼技又只係得IV暗單體魔攻
開局黎講唔算最好
因為而家都係想無課咁玩 送石夠抽? 抽好野又會唔會好難?

國際服 呢家出左 降臨

力神比多 究天使 維京獸 鳳凰

如果我隊長技係 古狼物攻

咁我是咪要刷 維京獸
好心班暴龍劍奧米加就唔好黎打 鳳凰獸
頭先見到兩隻奧米加以為袋定粒六轉左 鋼鐵加魯魯
點知兩隻都暴龍劍
差啲輸埋
金甲龍招技係單體定全體?
其實日本個網係咪最正確?
之前個巴哈軟件係錯的?

巴哈果個有d係outdated
突然醒起仲有個叫digimonhelper既app
呢個係一直有更新

國際服 呢家出左 降臨

咁我是咪要刷 維京獸

咁你日後都唔會得一隻古狼架嘛
就算而家都可以升下d中隊長技
維京輸出低,配古狼好浪費
國際服 呢家出左 降臨

咁我是咪要刷 維京獸

之前有CHING講過,新玩總之乜都要刷
整定一堆+2+3底先,佢個活動到11月,我諗刷到完都應該未整到+4
比我而家就會主打究天21碎

其他3隻視乎自己手上既有咩值得升既
如知道果隻成長期係乜就打可以進化到既果隻
D碎用黎做+0~+3
又或者做覺醒肥料用
以上視乎換到幾多碎再決定,自己計

仲有野想問下,我點知隻寵係玩輸出定玩坦定玩其他野

D碎用黎做+0~+3
又或者做覺醒肥料用

所以要先刷究天?

D碎用黎做+0~+3
又或者做覺醒肥料用

所以要先刷究天?

究天好撚難打, 好易滅團

D碎用黎做+0~+3
又或者做覺醒肥料用

所以要先刷究天?

意見比哂,幾個巴打都講到明4隻入面係究天實力最好點都最好整番隻
冇人話一定要而家即整
等有岩隊長技先都未遲
每一步教足冇意思架喎
自己睇情況自己決定啦

仲有野想問下,我點知隻寵係玩輸出定玩坦定玩其他野

呢隻驚特別啲嘅係得維京純坦(而且最硬) ,海天純support
a或以上全部都係坦+輸出
b係脆皮輸出
c就係有明顯缺陷嘅輸出/特效唔錯嘅一般怪
有冇巴打有時間幫我清一場滅協關
我可以用海天/封技/蜂
依家水晒個個打究天
跟住嚟個event打光晶先現真章
依家水晒個個打究天
跟住嚟個event打光晶先現真章

正路真係打究天姐
日後event好難預啦
不過你咁講實又搞到好多人又要由頭迷妄一次

打到既就其他3隻都打d
自己衡量
想問下 刷左抗先整上去係米好D?

整左個抗之後再 進化/研究覺醒 變完蛋個抗都會跟番係到?

唔會留 正路就+4先刷 除非你+0-3想用來打交

唔會留 正路就+4先刷 除非你+0-3想用來打交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞