[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
成年前棄左game
而家想玩返,但仲未同官方r返個引繼

千祈唔好玩番日服,肝到仆街

但我都想拎返先,而家仲記得開服個陣既究極降臨難到仆街

第一次打omg,我係+4鋼加 +3黑戰 +3傻西暴 投左過200石先42碎

而家d event 200石就確定有42碎已經算良心event
抽到隻+4既白金鼻涕獸
我想問有冇得將佢變做蛋?

呢個雷抗成本好高
上到究先記得問gm
洗左70碎都無 36石加速成熟洗多2次先有
抽到隻+4既白金鼻涕獸

係咪都要300友情先?
如果而家買新手包應該換邊隻最勁

我依家仲停留緊係V龍

追post有講
抽到隻+4既白金鼻涕獸

係咪都要300友情先?

唔洗, 因為+4覺醒點都係變番+4
你有多隻肥料究極就得
以前玩日服 想問下有冇得轉返嚟香港

no
狄安娜 同神聖天女邊個勁d🤔🤔🤔
呢個任打完仲係解唔到
呢個任打完仲係解唔到
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/13/134858_ea28d2db04ea1687c097949d03ef8f2d.jpg[img]

而家開緊呢個算係 活動
要 常規降臨 先解到
屌,宜家跌左s3就上唔翻s4

一直卡住74%勝率,今日跌到64%
新手包課金揀邊隻好
- 因為呢個新手包係得+1, 最後你都係會覺醒左佢去到+4, 但岩岩開始玩一定唔夠素材同冇究極碎升佢做+2~+4, 所以呢隻用黎做前期打event/素材用都夠做, 點揀就以稀有程度為主for日後用
1. 古狼隊長技 傑斯獸
2. 古魔隊長技 劍皇獸
3. 古龍隊長技 顱骨獸
Game入面list埋你課果隻會係乜技能, 自己睇啦

即係揀自己心水隊長技就OK?

你咁問答你唔到喎
課金都係要課得開心同值得架姐
如果你心水係公認為最冇用既古魔防大隊長既都可以架

只不過呢度巴打建議係課去d平時友抽石抽難出既大隊長之嘛
eg 平時友抽石抽就算出到古狼, 果隻成長期都有機會係冇岩用既物攻寵好升
所以先有上面個推介排名

到最後你心水邊隻自己課得開心咪得
成年前棄左game

第一次打omg,我係+4鋼加 +3黑戰 +3傻西暴 投左過200石先42碎

而家d event 200石就確定有42碎已經算良心event

400石都未齊point晶泥晶
抽到隻+4既白金鼻涕獸

係咪都要300友情先?

唔洗, 因為+4覺醒點都係變番+4
你有多隻肥料究極就得

Thx bro
岩岩變左做蛋
成年前棄左game

400石都未齊point晶泥晶

仲好講,我個時400石先得21碎
仲以為超究体會有兩技,點知,唉
隻童年偶像搞到咁
如果係我秒揀傑斯
要推關 今次打多d究天就ok
用黎刷下素 普降
超上就帶傑斯
自帶古狼遲下pvp

請問這幾隻應該進化成什麼較好,不太熟怎配合隊長技
1. 墜天/千年
2. 等知道成長期先決定
3. 究天,基路比v2,劍皇,超海龍v2 (v2兩隻等岀到去v2先整)
1. 墜天/千年
2. 等知道成長期先決定
3. 究天,基路比v2,劍皇,超海龍v2 (v2兩隻等岀到去v2先整)

請問 大hp 係咪好過古龍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞