[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
[quote]降防V大陸仔炒到500up
雖然係值有突

500 加落去依家日服個ac就抵
依家買得咁貴都未必堅持到去後期pvp

原來賣到下值錢架
國際服首抽帳 有降防IV 有市有價?
一般邊個forum 多呢隻GAME個交易?
[quote]降防V大陸仔炒到500up
雖然係值有突

500 加落去依家日服個ac就抵
依家買得咁貴都未必堅持到去後期pvp

原來賣到下值錢架
國際服首抽帳 有降防IV 有市有價?
一般邊個forum 多呢隻GAME個交易?

iv技應該唔太值錢 我落狀態技好過
諗住係國服做老屎忽 但冇活動真係好悶

時辰未到姐
做得懞撚,準備定日日課肝啦

唔該咁多位

想進做第二隻就拎去覺醒
淨低既係過盾,繼承技,配晶,升友情
做隊長or r場專用既就升埋運

新手你而家升滿佢用住先,升埋友情
日後有碎先搞其他野[/quote]

以ching們既睇法照國際服而加個進度
有關升運
喪啪哂D成長成熟比隻R埸專用好?定留番一堆等升完全 , 等EVENT UP?
UP運副體需要滿LEVEL?定LEVEL 月高月大機會升到?

唔該咁多位

想進做第二隻就拎去覺醒
淨低既係過盾,繼承技,配晶,升友情
做隊長or r場專用既就升埋運

新手你而家升滿佢用住先,升埋友情
日後有碎先搞其他野

以ching們既睇法照國際服而加個進度
有關升運
喪啪哂D成長成熟比隻R埸專用好?定留番一堆等升完全 , 等EVENT UP?
UP運副體需要滿LEVEL?定LEVEL 月高月大機會升到?[/quote]
升定等運up
唔使滿level,運up食完全體好似必升
但要同屬性,eg 暗要食暗
冇錢冇素既,食成堆成熟期都ok,運上到30左右已經對打碎打素4好大幫助
打曜日最好開協力,搏協力都出素4
岩岩升左隻麒麟獸諗住進化究極天使獸
但升完先發現得5個晶片位
想問下使唔使升過另外一隻有10個晶片位既麒麟獸先再進化究極天使獸
想問下使唔使升過另外一隻有10個晶片位既麒麟獸先再進化究極天使獸

咁呢隻你係咪想日後整上+4先
定只係求其整隻+0玩下?

前者,再升過隻
後者,是但啦
唔係好記得。。覺醒會唔會keep 到運話?

前者,再升過隻
後者,是但啦

唔係好記得。。覺醒會唔會keep 到運話?

以前唔會,幾個月前大發慈悲更新後,運會keep到,所以+0開始升運都得
其實係咪有光晶回收計劃
點解街場啲人可以個個都無光晶
啲奧法劈得仲少過千年
有冇新手巴打可推爆個post順手update埋template
其實係咪有光晶回收計劃
啲奧法劈得仲少過千年

試過入左隻數碼之魂場添

前者,再升過隻
後者,是但啦

有分5個10個架咩

其實追post好難?
其實係咪有光晶回收計劃
啲奧法劈得仲少過千年

試過入左隻數碼之魂場添

有光晶都唔裝落alpha度喇,罰企到完場咩
今翅仆街鳥!

nox唔記得備份, 將佢移過左driver C > D

係D:\ 開NOX 冇左D DATA,變左新NOX 既內容,
跟住將D:\ 既NOX 覆寫番一次去舊C:\ 個路徑上面, 一樣變左新NOX內容

跟住搵左D 救援data reovery 既程式, 寫番一次上去都係新NOX 內容

求救!! 唔記得save 左D AC 一次先....得番D舊既資料轉移碼係到有冇得救
有冇新手巴打可推爆個post順手update埋template

大雄巴你而家係玩返日版定純討論

大雄巴你而家係玩返日版定純討論

hea打緊日版
pvp跌到落s1
但係冇v2冇骨龍帝千年貝爾菲x抗
暗晶得3粒b
短期內都唔會打得返上去

有草光無火a

之前幾個月買左switch 同轉左玩ff覺醒 所以諗住棄
但隻ff覺醒真係課長當道
linkz用下腦砌隊都叫有得打下,ff勁既角色得幾個,唔狂課唔會升到上去
但linkz 真係肝既話太chur 見今次event輕鬆所以開黎玩下
傾先500 名100 分
唔打keep唔keep到20 號完呢
全體降命中4降幾多%架,傳說中既頑固4miss4都比我打出黎

可愛型貝爾非會心又幾多%架, 我頑+雙暗耐, 兩次都出到會心
有冇手足知國服醒覺keep唔keep運氣
有冇手足知國服醒覺keep唔keep運氣

國際服ver 2.2.5,日服ver 2.2.3

200人仔值唔得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞