[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
on9 琴日打都掉兩金, 今朝打開始掉一金, 而家打仲要唔跌金 講緊7rd完場
on9 琴日打都掉兩金, 今朝打開始掉一金, 而家打仲要唔跌金 講緊7rd完場

開場見到隻唔擦抗兼全魔攻晶既千年
千年個event難唔難打,咁樣拎d碎黎9用

咁仲重唔重點陪訓隻大速積木好其實對究V唔係十分有愛
而加手上有招毒技寵 , 大防黑亞古(未確認固技)可上臚骨路線, 大防海龍(未睇成長)可上海天路線 , 大魔防迦奧迦 (諗唔到有乜用)

大速係好野黎如果你砌速隊
之前一拳巴隊雙v加隻蜂真係rnd1就先手秒一隻

大速係1年內都會好有用,係到左日服宜家嘅進度先會廢左落黎

搭埋古狼傑打坦 打速就轉大速
頭水pvp唔知會換派乜

Barba

起手換左古魔劍, 整唔到古狼傑隊

所以先諗住起手換果21塊整左隻+3外星獸 打左頭水PVP先
雖然究極魔高魔攻D,但早幾日有傳聞話無視火技

無視火係講緊日服,因為有基路比唔驚金甲,頑直頭係靶 究極魔個陣前中期都好勁,絆暗隊

但係而加出緊究天EVENT

魔王勁在招技有封既效果

但睇佢國際服而加開扭蛋機同EVENT個進度
假設佢短期內再開放PVP既話,我就唔敢賭D碎落魔王到

正常體打唔齊,我就打唔哂,但原來好多人有

D晶片唔係可以隨便拎出拎入黎用?

千年算易打 打分但唔計排名,uu 打左二百幾千年碎

D晶片唔係可以隨便拎出拎入黎用?

晶片有usb就拆得
但放成排魔攻晶落隻物攻獸度做乜

千年唔難 係有d人唔夠基米拉就果個禮拜打餐死

千年基米碎一齊打

咁仲重唔重點陪訓隻大速積木好其實對究V唔係十分有愛
而加手上有招毒技寵 , 大防黑亞古(未確認固技)可上臚骨路線, 大防海龍(未睇成長)可上海天路線 , 大魔防迦奧迦 (諗唔到有乜用)

大速係好野黎如果你砌速隊
之前一拳巴隊雙v加隻蜂真係rnd1就先手秒一隻

大速係1年內都會好有用,係到左日服宜家嘅進度先會廢左落黎

搭埋古狼傑打坦 打速就轉大速
頭水pvp唔知會換派乜

Barba

起手換左古魔劍, 整唔到古狼傑隊

所以先諗住起手換果21塊整左隻+3外星獸 打左頭水PVP先
雖然究極魔高魔攻D,但早幾日有傳聞話無視火技

無視火係講緊日服,因為有基路比唔驚金甲,頑直頭係靶 究極魔個陣前中期都好勁,絆暗隊

但係而加出緊究天EVENT

魔王勁在招技有封既效果

但睇佢國際服而加開扭蛋機同EVENT個進度
假設佢短期內再開放PVP既話,我就唔敢賭D碎落魔王到

魔王開頭多用因為未出咁多高速寵
先手封到技就算封1rd都有些許用
但如果係後手就廢晒了

千年基米碎一齊打

分開打 記得千年開左1.5個禮拜,頭一日已經21千年,hea 左成個禮拜多啲

我基米得11, 千年得16碎

我基米得11, 千年得16碎

原本有21基米,點抽到千年ptA想打2隻+帶分身
結果都係爆肝

尾場見到著名掛狗Fairytail 佢都好多野玩 又加速又MISS掛先卡
一卡我就出無問題同海天icon 幾分鐘就收左皮

佢隻鋼狗呢
平時佢兩次30秒就quit

尾場見到著名掛狗Fairytail 佢都好多野玩 又加速又MISS掛先卡

佢隻鋼狗呢

師兄你隊暗隊,咩抗配咩隊長?
想問有冇巴打有靚仔啲既國服首抽帳可以送我玩,或者賣比我
街場d撚樣連光晶都冇 又搶技出 成日輸, 好煩
街場d撚樣連光晶都冇 又搶技出 成日輸, 好煩

太多bot
搶技miss 光V
永世普攻o既金肛
仲有 on99儲AP o既

佢隻鋼狗呢

幾多粒暗a 我睇返個倉,當時淨係hea打左3粒b

佢隻鋼狗呢

幾多粒暗a 我睇返個倉,當時淨係hea打左3粒b

打盡最多2A1B
有冇巴打幫手一齊衝?
分身爆石 正身V2基佬B光晶 分身究天無光晶 兩隻都快過190up速
我連第一wave都秒唔到 sosad
重玩玩家刷左一日 頭先10抽出左金A 金SA 同+1鋼鐵悟空

開定係繼續刷omega?
開場連運最多16斷 [運會出1斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞