[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
海天刷左木抗 海龍刷火定木好
諗住玩水隊

個人覺得而家水系應該草抗好d

利申身處S3的垃圾

問下GM巴點睇

GM啱啱先話無視火技寵

收到 一致都係無視火技寵
國服抽隊長技
屌我正身都想要隻大 hp 穿山獸
反正唔會中盾
試下刷隊長技pool首抽好過
好伏,唔係一定出大隊長
10 抽出左大狼,屌
抽多一次,出古魔防

Bandai 一樣係咁cheap
我想問下大hp既甲蟲獸勁唔勁
隊長技長遠有無用
一開四
會直接跌碎,而且有超上級 但有戰暴1.5倍攻就勁易打

超上30體
一開始有究天+劍王(新手包)咁正嘅
超上一場5斷片 跌碎機率應該又係勁低
超上一場5斷片 跌碎機率應該又係勁低

一開始好似10斷片一粒
換夠7粒碎之後要30斷片先換一粒碎
用劍皇打得好爽
究天後期都好用,建議點都留定21碎等整+4
其他幾隻開完圖鑑就食得
VC個分真係好唔正常
計返條數佢打足,都要每個時段贏12場S5先有呢個分
就算全贏都要5分鐘內完一場S5,仲未計會撞到S4同我呢啲要打10分鐘嘅
邊有可能咁順利
國服抽隊長技
屌我正身都想要隻大 hp 穿山獸

十抽係必出大隊長?
刷首抽其實係咪唔好抽隊技up好?
睇巴哈講 友情都易出咁
刷首抽其實係咪唔好抽隊技up好?
睇巴哈講 友情都易出咁

同埋 中左大hp up鼻涕 好似好難起手咁
VC個分真係好唔正常
就算全贏都要5分鐘內完一場S5,仲未計會撞到S4同我呢啲要打10分鐘嘅
邊有可能咁順利

啱啱mon咗一陣,佢半個鐘就升咗220分以上,做乜鳩
VC個分真係好唔正常
邊有可能咁順利

佢個分好正常其實,我當初s5 每個時段都打到至少300分,最高試過47x 分,精神集中啲就得
VC個分真係好唔正常
邊有可能咁順利

自己友投降
VC個分真係好唔正常
邊有可能咁順利

我試過半個鐘3百幾分,夠多人秒投就得,佢地多fd 俾面佢,假抗個堆,星馬
究天後期都好用,建議點都留定21碎等整+4
其他幾隻開完圖鑑就食得

維京唔得?
啱啱pvp遇到隊好人,佢係金剛+千年+基v2
我一開波隻金剛就盲撚左,miss左,跟住同佢打左2 round佢就投降送分比我,多謝,有16分架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞