[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
s巴啊 s巴
俾vc同妖怪屈crit屈贏之後撞你就卡

OFF 巴,我都黑人問號
我見佢倒數30s應該無得教,第2次數完我關左app重開。有無計你贏?

好似計咗我贏?我之後連輸都一直50%唔知點

竟然4粒都升到
由魔攻外全銀1升到依家真係唔容易 清晒啲碎咁制

唔錯播!洗到上金

我都有隻金防,一用就比人平傷屌死,例如墜天、貝菲爾RM。人都癲

竟然4粒都升到

唔錯播!洗到上金

我都有隻金防,一用就比人平傷屌死,例如墜天、貝菲爾RM。人都癲

食隻底尼升 我都搏咗條老命 好彩得咗
海龍短板都係低crit同驚海天,其他情況都算好用

竟然4粒都升到

唔錯播!洗到上金

有佢唔驚雀、蜂、龍帝、金鋼都係唔錯!近期成日輸比基路比,硬係抽唔贏

竟然4粒都升到

唔錯播!洗到上金

有佢唔驚雀、蜂、龍帝、金鋼都係唔錯!近期成日輸比基路比,硬係抽唔贏

呢排多返水抗龍帝要開始mark人名
基要雙光抗+海天先拆到 不過都係打佢唔郁
岩岩又過失左銀 def 5 同銀 hp 3
今個event低能o既地方唔係啲怪特別硬
而係不停咁miss
打到燥
岩岩又過失左銀 def 5 同銀 hp 3

先苦後甜姐巴打 共勉之
5晶片呢去做主體 大個左都係5晶片?
想知玩國服有冇巴打係留緊石等遲啲金盾pool?
定係抽咗今次呢個+0~+4究極
唔該晒上面益力多巴打解答
廢事quote

yes
你去友情抽 (用唔知乜春 link 點數) 出黎既全部都係 5格晶

長用最好10晶片
姐係用石抽
用友情抽全部5晶位
國際服抽左兩日首抽 都唔中好野

如果我新帳開局 課隻自選究極體
等金牌pool出先抽 有無得諗? 唔該

OK嫁!一開始要抽到金,可能你全日刷首抽足20次都未必有。就算有,中唔到你想要既金 (最伏係魔防金) 或者隻野進唔到有用野,都係第時要過金盾。好似刷幾次首抽,刷唔到咪算,無謂浪費生命
笨大丁丁又要乞求大家pvp如果方便嘅送分,追排名,跌到6xx

OK嫁!一開始要抽到金,可能你全日刷首抽足20次都未必有。就算有,中唔到你想要既金 (最伏係魔防金) 或者隻野進唔到有用野,都係第時要過金盾。好似刷幾次首抽,刷唔到咪算,無謂浪費生命

刷左幾日首抽仲未有一隻AC 達標 而加個POOL真係ON9無極限
btw 有冇國際服巴絲開左whatapps group ?
笨大丁丁又要乞求大家pvp如果方便嘅送分,追排名,跌到6xx

巴打你 S3 S4 定 S5 ?

巴打你 S3 S4 定 S5 ?

由s4 跌到 s3

請問最好係咪 拎 劍皇 或 傑斯?
定係有愛就得
聽日就夠7張卷 想問換d咩好 應唔應該換科怪比隻金盾進 定有其他更好選擇 原來我仲有兩隻魔防銀盾 1隻加布1隻火炎獸

請問最好係咪 拎 劍皇 或 傑斯?
定係有愛就得

#949浩園3 日前

新手包揀邊隻究極好

是但,稀有度古狼傑斯>其他,開荒就古魔劍皇/古龍顱骨>其他

同樓上一樣疑問 古狼傑斯,古魔劍皇 , 古龍顱骨 係邊隻黎
求圖求真相

睇中文ge 就入這個網下載圖鑑,(但好耐無update, 頂住先)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28833&snA=3089&tnum=114

睇日文就呢個網睇(最齊, 但係日文)
https://www65.atwiki.jp/digimon_linkz/pages/12.html
[quote][quote]國際服抽左兩日首抽 都唔中好野

OK嫁!一開始要抽到金,可能你全日刷首抽足20次都未必有。就算有,中唔到你想要既金 (最伏係魔防金) 或者隻野進唔到有用野,都係第時要過金盾。好似刷幾次首抽,刷唔到咪算,無謂浪費生命 [/quote
求圖求真相

睇中文ge 就入這個網下載圖鑑,(但好耐無update, 頂住先)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28833&snA=3089&tnum=114

睇日文就呢個網睇(最齊, 但係日文)
https://www65.atwiki.jp/digimon_linkz/pages/12.html

唔該
今個event低能o既地方唔係啲怪特別硬
而係不停咁miss
打到燥

好似計返條數C晶正常體都可以有21碎,好過隻貓
國際版第一個降臨要出了
力神比多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞