[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
見釣魚巴話得ab 用碎洗,咁我試一下,點知真喺一下就得
200石抽狀態技係咪唔抵?

留石啦
同埋開定d分身準備打event

應該未咁快出肝石既event既

GM 要乜有乜啦
新手買左個新手包有究極體卷,應該揀邊隻好

頁經

禁個制就有,駛鬼碎

痴線,釣巴多碎得制, 用碎洗....洗唔返火抗就gg
gm就唔洗講啦

還好 我中左4招 仲有off巴話係v2神器的解毒

我早幾日allin左, 中得果1招,
不過係封, 即用, 個世界即刻有返d希望
感謝gm保佑

還好 我中左4招 仲有off巴話係v2神器的解毒

我早幾日allin左, 中得果1招,
不過係封, 即用, 個世界即刻有返d希望
感謝gm保佑

我都好愛GM巴打架
國服友抽中古狼,大速同中HP
得5 格...
升唔升好?

日服依家多唔多用6格以上?
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔
5槽你唔會帶上pvp唔會過盾俾佢
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔

我以前儲落d 5格幼幼全部比我delete晒清位
勁後悔以前升左堆5格...
fuck the bamdie
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔

我以前儲落d 5格大LS幼幼全部比我delete晒清位
勁後悔以前升左堆5格...
fuck the bamdie

https://docs.google.com/document/d/1PDtrXipG9wse7VHxuWAPqgRZe3Tb0AEj36rOEHZq4OU/edit?usp=sharing

agger, 麻煩新手巴打自已望下首頁先
講真, 對於我e d淨玩日服的玩家表示其實都有d煩,
要望好多頁先搵到對我地日服有用既討論
尤其是之後有d event可能要爆石開場搵巴打一齊打
拜托拜托

https://docs.google.com/document/d/1PDtrXipG9wse7VHxuWAPqgRZe3Tb0AEj36rOEHZq4OU/edit?usp=sharing

拜托拜托

丫,自膠, 原來頁首無
咁我收皮先

拜托拜托

丫,自膠, 原來頁首無
咁我收皮先

追post都有啦頭幾版之嘛
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔

咁.....
10 格冇 LS / 廢LS

5 梧靚LS
??
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔

咁.....

5 梧靚LS
??

搵兩舊屎比較有乜意思
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔

咁.....

5 格 靚LS
??

搵兩舊屎比較有乜意思

新手...
即係升乜好?
成手垃圾,點都要揀一種升
得5 格...
升唔升好?

唔好 會後悔

咁.....

5 格 靚LS
??

搵兩舊屎比較有乜意思

新手...
即係升乜好?
成手垃圾,點都要揀一種升

除非做海天,否則永遠唔使諗5格
前期pvp用+0 +4 +4陣應該都打得吓,隻5格可以留做+0隊長
新刷EXP:8-4或者等EXP關
[/quote]刷錢:快就19-4 慢就3-3- 或者等錢關
[/quote][/quote][/quote]刷友情: 8-4 / 分身抽ticket,正身R場有10友情一場
[/quote]

請問8-4 係米被修改左? (國際服) 刷友情得好小一場
btw 請問ching們
1. 刷友情仲有邊關好刷?
2.第一種低毒材 ver1.0 刷邊關最有效率?

痴線,釣巴多碎得制, 用碎洗....洗唔返火抗就gg
gm就唔洗講啦

我無洗
不過之前成街光抗AB
新刷EXP:8-4或者等EXP關
刷錢:快就19-4 慢就3-3- 或者等錢關
[/quote][/quote][/quote]刷友情: 8-4 / 分身抽ticket,正身R場有10友情一場
[/quote]

請問8-4 係米被修改左? (國際服) 刷友情得好小一場
btw 請問ching們
1. 刷友情仲有邊關好刷?
2.第一種低毒材 ver1.0 刷邊關最有效率?[/quote]
愈貴愈快
想快刷友打5體果啲

v1素材打曜下
打一般關卡打到死都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞