[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
C晶隊每晚飯先圍爐打幾場自然體
打足9日終於夠數

打21碎?
我連對草B都肝唔郁
唔好意思。睇左好多文都仲有d唔明。覺醒完耐性會冇左再來過,咁假設我有隻想培養有大隊長技既成長期,我係咪要等到佢覺醒+4先洗耐性?
同埋隊長技覺醒左變蛋都會係度架可?唔該咁多位巴打
打足9日終於夠數

打21碎?
我連對草B都肝唔郁

就只係打21薔爆咁大把
岩岩先發現原來唔見哂封技同毒技
明明之前有個event可以換隻成長期返黎

唔知邊次update之後有啲怪嘅鎖亂咗
嗰陣我都係突然見到隻毒多路冇咗鎖我先上返
揾真啲先

我篩左繼承技輔助搵 我懷疑自己賣左
第一次撞到GM....見到V2 海龍同基佬已經好驚
多謝GM派分比我哩D 小薯玩家

好多人我想投都唔得
一拳巴傑斯太快快過我投,釣魚巴俾我投左次之後個場重直接走場

好多人我想投都唔得
一拳巴傑斯太快快過我投,釣魚巴俾我投左次之後個場重直接走場

果下無計
咁啱踏正咗74
一開場實俾你推咗上去
好彩望得切係你
唔該曬
哩隻驚嘅日常是咪每日刷20體素材就係

打降臨先係
20體果D唔使成日打, 你打降臨都會拎到果D 進化素材

打降臨先係

國服得隻柒頭馬嬲 我留石all in牌up是否明智

打降臨先係

而家有得打降臨好打
開活動晶之後四個肝都唔夠用

日常仲有pvp
pvp 最好玩時期係咪更新error, 廢晒抗,個個鬥用速隊秒人那幾日
打足9日終於夠數

打21碎?
我連對草B都肝唔郁

就只係打21薔爆咁大把

今次活動又係無抽晶
今晚埋單應該得16,7粒薔爆 唔知爆唔爆石好

打降臨先係

而家有得打降臨好打

日常仲有pvp
pvp 最好玩時期係咪更新error, 廢晒抗,個個鬥用速隊秒人那幾日

pvp都係隨便hea打一個時段保500就算啦

打降臨先係

而家有得打降臨好打

日常仲有pvp

pvp都係隨便hea打一個時段保500就算啦

agger, 廢晒抗,個個鬥用速隊秒人那幾日真係爽,唔洗諗
我直情爆埋石回體打多d添
而家出左6選3, 望住你牌面揀隊,同埋出左每月都有盾up後,真係個個都盾撚,打到嘔

招繼技係解咩野?

招繼技係解咩野?

敵全體應該係減攻啦

招繼技係解咩野?

敵全體應該係減攻啦

唔該哂 冇哂D毒技 封技
要慢慢搵返岩用既繼技
金甲個細圖好型
金甲個細圖好型

招繼技係解咩野?

敵全體應該係減攻啦

唔該哂 冇哂D毒技 封技
要慢慢搵返岩用既繼技

冇錯,敵全體down
金甲個細圖好型

中間隻乞衣真係唔覺型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞