[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
shit, 用究v pool伏來的...
抽左2000幾石先夠21碎...
但e刻先醒起無野升上去,
唯一一隻+4係熊仔獸,卡住左...
d 飛龍v得一隻+2,兩隻+1, 隻+2係單體技....妖....

2000幾石
我等佢真正復刻算

淘寶分身開黎打event啫

btw,係咪有零石bonus?

無,得7rd內完多5斷
[img]https://holland.pk/sw3arg9i[img]
[img]https://holland.pk/v6792cib[img]
9打3場pvp全用海天金,隻究天同金仔都弱暗,但都贏左隊蜂墮lin墮lin暗a
佢地唔集火秒一隻先 仲要有隻lin弱光弱火被我rnd1秒左 有雙暗a都s1果然係有原因

to國服巴打們,我隻究天係5晶 但唔捨得棄係因為有招火魔v同埋有超入魂

超入魂=幫對面暴擊
食左佢 繼走火魔V 又係一條好漢

點解?
開場都唔一定出金 屌 垃圾event
[img]https://holland.pk/sw3arg9i[img]
[img]https://holland.pk/v6792cib[img]
9打3場pvp全用海天金,隻究天同金仔都弱暗,但都贏左隊蜂墮lin墮lin暗a
佢地唔集火秒一隻先 仲要有隻lin弱光弱火被我rnd1秒左 有雙暗a都s1果然係有原因

to國服巴打們,我隻究天係5晶 但唔捨得棄係因為有招火魔v同埋有超入魂

超入魂=幫對面暴擊
食左佢 繼走火魔V 又係一條好漢

點解?

超入魂只係提高爆擊率,但爆唔爆都係睇運
呢度好多懞撚超入魂同絆爆都唔爆
但對面普攻都爆

佢只係想叫我快d食左佢唔好浪費招火魔V
但咁就冇左4塊盾,同埋第一次上SSS都係靠隻究天 全倉最有感情

運響呢個event 係咪無撚用
有冇巴打有妖怪twitter link
我係咪又俾佢點咗名 啱啱啲日本玩家見我就秒投

咁埋正囉

但係唔知咩事無啦啦多咗72分

運響呢個event 係咪無撚用

solo運未試過 但協運都係素3
唔用自己體 分身開場好似最好
solo運都係出素3
請問巴打上面講既格又係咩?新手包送個隻傑斯獸我合個牌同幫佢升運又好唔好呢?唔該曬
究天比大魔防隊長佢好似有D哂料

留番第時抽到大魔攻/大命/超入魂/魔攻牌 先整佢上去好似好D?

大魔防/魔防牌底寵整咩會比較有用?

留番第時抽到大魔攻/大命/超入魂/魔攻牌 先整佢上去好似好D?

大魔防冇乜用
塊牌你等開花up過左佢俾你隻隊長,集中砌一隻勁先
冇光v好難7round
試過究天 真紅蓮 a 草v 金仔呢幾隻砌隊
隻隻都好好訓好好麻

大魔防冇乜用

集中陪訓緊隻大速積木亞古(已確定1技),諗住將來成就佢做究V
用手頭上既資源應該可以整住做+3外星獸 打左黎緊第一輪PVP先
冇光v好難7round
隻隻都好好訓好好麻

應該得幾招

最好: 加速
兩隻全體光加速wave1,2就唔駛食麻眠
wave3就算食招麻都唔會過7rd

其次: 加攻
一隻全體秒到wave1,2的話求其搵隻食眠都夠

好過無: 解麻眠
解到都會消耗一rd
最好有兩隻互解

通殺: 加速攻命中

大魔防冇乜用

集中陪訓緊隻大速積木亞古(已確定1技),諗住將來成就佢做究V
用手頭上既資源應該可以整住做+3外星獸 打左黎緊第一輪PVP先

巴打 究v好似2技先係單體
新手,想問中文版同日文版有冇分別?後者會唔會多d怪?

大魔防冇乜用

究V 後期打PVP 唔係用黎封技降防既咩
我睇輔助器得佢一隻最高速
R街場係咪就算7round完都係得1金?
冇光v好難7round
隻隻都好好訓好好麻

應該得幾招

最好: 加速
兩隻全體光加速wave1,2就唔駛食麻眠
wave3就算食招麻都唔會過7rd

其次: 加攻
一隻全體秒到wave1,2的話求其搵隻食眠都夠

好過無: 解麻眠
解到都會消耗一rd
最好有兩隻互解

通殺: 加速攻命中

街場一堆牛鬼蛇神 又+0又亂解場
分身開無咁激氣
解包出左 女惡魔178速 白板千年廢事谷速
插塊B快過單體紅蓮就得
正常6rd完 miss多就7rd
btw 解包可能錯 話rd1左女惡魔眠高hp
但我鋪鋪都係少血d既紅蓮食哂左右眠
R街場係咪就算7round完都係得1金?

試過1,2,3wave都出金 + 7 round bonus

大魔防冇乜用

但究V HP紙咁薄, 又低防
咩技都好要打PVP兩隻都秒到你啦
仲要技1全體出完同幫人R痕冇分別
之前咪講過咁多隻有兩招技既得劍皇同八腳馬既全體係用得過(但呢兩隻PVP都冇乜人用)

究V有愛既整一隻係ok, 但9成9都會整技2
PVP就除非用速隊, 打下初期PVP就得
打得耐其他人既速隊上哂晶同速盾你邊快得過人

大魔防冇乜用

之前咪講過咁多隻有兩招技既得劍皇同八腳馬既全體係用得過(但呢兩隻PVP都冇乜人用)

新手唔識野 以為天下武功無堅不破唯快不破

見究V有1技減速再比招降防佢,搭一隻控場一隻DPS諗住會好勁
基路仔4下全miss
十萬份之一機會

大魔防冇乜用

新手唔識野 以為天下武功無堅不破唯快不破

見究V有1技減速再比招降防佢,搭一隻控場一隻DPS諗住會好勁

降防唔係咁易抽
第一日開ser就玩到而家 得4同5各一招
除非之後想cap水buff/debuff pool提高出率啦
平民d就等羊仔rm 招技自帶降防4
基路仔4下全miss
十萬份之一機會

94係幻覺黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞