[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
VC個分真係好唔正常
計返條數佢打足,都要每個時段贏12場S5先有呢個分
就算全贏都要5分鐘內完一場S5,仲未計會撞到S4同我呢啲要打10分鐘嘅
邊有可能咁順利

啱啱mon咗一陣,佢半個鐘就升咗220分以上,做乜鳩

我試過半個鐘3百幾分,夠多人秒投就得,佢地多fd 俾面佢,假抗個堆,星馬

對3杰秒投 班人真係打梗S5?
究天後期都好用,建議點都留定21碎等整+4
其他幾隻開完圖鑑就食得

維京唔得?

維京V2要21+35碎,同埋佢打降打PVP都唔算係好出眾
不如主力打究天
有個叫唔記得乜電磁隊嘅
怪人雙撒多 全暗抗 繼毒光V
佢梗係同啲暗寵好大仇口
有個叫唔記得乜電磁隊嘅
怪人雙撒多 全暗抗 繼毒光V
佢梗係同啲暗寵好大仇口

早排uu6機邪都3暗抗機邪 咁啱我上晒顱骨海龍
其他幾隻開完圖鑑就食得

維京唔得?

不如主力打究天

國際服要v2起馬1年啦應該
VC個分真係好唔正常
就算全贏都要5分鐘內完一場S5,仲未計會撞到S4同我呢啲要打10分鐘嘅
邊有可能咁順利

我試過半個鐘3百幾分,夠多人秒投就得,佢地多fd 俾面佢,假抗個堆,星馬

應該真係大量人一齊刷 佢隊野對親我都輸咁濟 但佢唔會投

係,有得搏佢都搏到尾唔投
而我又次次都俾佢搏到奇蹟
VC個分真係好唔正常
邊有可能咁順利

應該真係大量人一齊刷 佢隊野對親我都輸咁濟 但佢唔會投

算啦,重課黎,要不是課長
其他幾隻開完圖鑑就食得

維京唔得?

不如主力打究天

所以咪話唔好依家打
其他幾隻開完圖鑑就食得

維京唔得?

不如主力打究天

所以咪話唔好依家打

一開波放隻究天出黎算係有少少良心,好過放聖龍
隊長技長遠有無用

超入魂配究天劍皇勁到hihi
國際版有良心咁多既
國際版有良心咁多既

氹你入局
國際版有良心咁多既

氹你入局

佢出返 元祖 戰暴 究天 超惡 就有吉屎喇
刷首抽其實係咪唔好抽隊技up好?
睇巴哈講 友情都易出咁

友抽晶片得5格
抽到+4既人reboot整到+4究天都咪話唔爽

如果隻覺醒蛋冇路線進究天係咪又要研究過

基因嚟
係果隻成長期覺醒幾多次都係果隻

所以一隻好寵
要 成長路線+隊長技+技能選定+10晶格 先合格

基因嚟
係果隻成長期覺醒幾多次都係果隻

所以一隻好寵
要 成長路線+隊長技+技能選定+10晶格 先合格

嚴格啲都仲要睇埋進化路線刷抗難易度

覺醒幾多次都好成長期係唔會變架
進唔到點都係進唔到
多謝各位師兄解答 要做到高手應該唔容易
啱啱pvp遇到隊好人,佢係金剛+千年+基v2
我一開波隻金剛就盲撚左,miss左,跟住同佢打左2 round佢就投降送分比我,多謝,有16分架

我黎 之後先記起係巴打

君巴,見你爆左擊,已經無得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞