[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
諗諗下又覺得依家抽隊長pool 都幾好
抽個古魔/入魂用下
友情抽中咗都唔會用
抽個古魔/入魂用下
友情抽中咗都唔會用

辛辛苦苦儲石
十抽左 呃錢到仆街
得小攻 小防 小魔防.....
抽個古魔/入魂用下
友情抽中咗都唔會用

辛辛苦苦儲石
十抽左 呃錢到仆街
得小攻 小防 小魔防.....

講呢啲
又要再諗下先
佢出左隊長技抽 咁抽隊長技定等才能

我都諗緊 儲咗600粒石冇用過
儲左800石等才能
儲左800石等才能

推多d人玩可能有石送

我都諗緊 儲咗600粒石冇用過

次序嚟講
應該有隻 靚LS 靚固技 靚進化路線 嘅
先將啲才能盾過落去

況且依家究極體有限
抽一隻有盾嘅返嚟唔可以直接用到嘅機會都大
睇見咁多人討論真係好過癮

就咁睇現成出左既野,應該最快砌到既就係啪啪隊,3隻究天就搞掂,同埋未有墮lin同v之下真係惡晒

所以應該好快會出lin同v是但一隻 或者再毒d,即刻開暗技pool
係咪我眼花
頭先好友invite 我
打完好似望到咩第二人xxxxxx 然後送咗唔知幾多石畀我
協力50人一早做完 點解仲有石
定係好友邀請係另一個派石途徑?

就咁睇現成出左既野,應該最快砌到既就係啪啪隊,3隻究天就搞掂,同埋未有墮lin同v之下真係惡晒

所以應該好快會出lin同v是但一隻 或者再毒d,即刻開暗技pool

繼技攻擊技單體嚟講最好係暗技?
1. 墜天/千年
2. 等知道成長期先決定
3. 究天,基路比v2,劍皇,超海龍v2 (v2兩隻等岀到去v2先整)

請問 大hp 係咪好過古龍?

睇你配乜
本身高攻寵既咪古龍

其實冇絕對
例如我之前有隻大HP甲蟲,好多都已經做左+4,冇乜好選擇
最後升左做高攻既墮天咪一樣繼續玩
只要唔係古龍配魔攻寵呢d錯配就得

究天弱草弱暗
如果究天橫行,暗v同草v都會好搶手
招招v技都差唔多,純粹令你隻獸打擊面闊d,但繼技命中率低d
無屬有招吸血繼技
係咪我眼花
頭先好友invite 我
打完好似望到咩第二人xxxxxx 然後送咗唔知幾多石畀我
協力50人一早做完 點解仲有石
定係好友邀請係另一個派石途徑?

最後一句,你岩
果陣儲夠100個fd之後就即刻delete晒(得番呢度d巴打)
有冇人同我一樣 重開Game登出埋AppleID都係咁

死左圖

究天弱草弱暗
無屬有招吸血繼技

未出晶片既究天係無咩用

但一開始多人整到3究天都幾頭痛

死左圖

你down 隻game 嗰時係咪用咗第二個apple acc?
如果係用返嗰個acc 先課到金
再唔係就刪game 用返而家個acc down 返先課到
記得引繼

好似係咁 其實都唔肯定

究天弱草弱暗
無屬有招吸血繼技

未出晶片既究天係無咩用

3究天要成21碎
畀我會留嚟整1隻+4

究天弱草弱暗
無屬有招吸血繼技

未出晶片既究天係無咩用

3究天要成21碎
畀我會留嚟整1隻+4

係講緊3隻+4

究天弱草弱暗
無屬有招吸血繼技

未出晶片既究天係無咩用

3究天要成21碎
畀我會留嚟整1隻+4

係講緊3隻+4

所有老屎忽諗既都只有+4
真心最少打42,配隻海天或者勁既單體技
復刻小丑
希望有V2換
復刻小丑
希望有V2換

小丑都要換斷片?
復刻小丑
希望有V2換

小丑都要換斷片?

應該要 同埋係上次rm個隻玩法
限round+一堆遺言眠麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞