[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
嗰嗰叫Jirou 嘅無限ap 掛狗卡左我15分鐘就放棄,巴打見到佢安心等完場,佢係冇耐性嘅掛撚
B_笨大丁丁

熄機再開又比人卡多次

我頭先對磨海天20round無事喎
你用海天?

例牌頑鋼皇

我第2turn頑皇雙會心後就黎料

打左2 round 我投左降啦喎,師兄😂

我果段6分都無多過,排名直接插落52xlo

你打死我隻rm我已經投左降啦喎

但畫面度係隻rm未被毒死我已經無限30秒lo
頭先同混沌龍一齊打超上, 機邪好似像害仲高少少...
再送多個金盾速同單體戰暴acc
又係邊過手快自己拎

混沌龍都唔知為咩存在

V2 up 機邪仲好啦

混沌龍都唔知為咩存在

我之前計過
包埋ct概率加成 , 假設大家同盾同晶有技晶
唔上攻晶係紅龍高1%輸出,上一粒攻A就持平,上兩粒攻A就機邪高1%輸出
物耐上齊4粒血防晶,無論金銀盾,都係機邪高1%
特耐方面,齊晶就紅龍高12%
爆率就45%→59%
都算係值得升嘅
新手一問
醒覺完"運"會變返0?
新手一問
醒覺完"運"會變返0?

以前會變0 早幾個月改左會保留
新手一問,有無分港服日服,我見hk apps store 有得down
新手一問,有無分港服日服,我見hk apps store 有得down

日服開左年幾
hk app store個個係國際服 新開左個零禮拜
又嚟問嘢 睇咗第一頁有問題
照計洗抗性最好應該係成長成熟期嗰時洗 因為啲怪易入手
咁例如我想究極體嗰時要火抗 洗中跟住進咗化 佢唔撞就keep 撞就變其他 咁到最後究極體咪未必會中火抗?
定係你哋係洗一次就算?

同埋以戰暴嚟講 我範圍技 覺醒變蛋之後再上返戰暴 招技係咪仲係範圍技?

唔該晒咁多位巴打一直以來解答

其實隻game 堆系統都幾煩
又嚟問嘢 睇咗第一頁有問題
照計洗抗性最好應該係成長成熟期嗰時洗 因為啲怪易入手
咁例如我想究極體嗰時要火抗 洗中跟住進咗化 佢唔撞就keep 撞就變其他 咁到最後究極體咪未必會中火抗?
定係你哋係洗一次就算?

同埋以戰暴嚟講 我範圍技 覺醒變蛋之後再上返戰暴 招技係咪仲係範圍技?

唔該晒咁多位巴打一直以來解答

其實隻game 堆系統都幾煩

最好成長洗, 用最少素材
成熟都可以, 因為未必有咁多同一隻成長喺手
完全體就唔好啦, 用經常會用大量素材然後洗極都唔中

想究極體嗰時要火抗, 成長期洗咗火抗, 條進化路線唔好上火系嘅成熟同完全體就得

部份究極體有2招技, 先天, 跟一世, 點覺醒都唔會變
但並非全體技覺醒完之後都係全體技, 系統上係分為技1 同技2
如戰暴, 技1係全體, 技2係單體, 紅蓮係技1係單體, 技2係全體, 要上網check咗想先
即係你隻全體戰暴覺醒轉紅蓮就會變單體
我可唔可以將A同B醒覺 升做C究極體

同疑問, 舉例: +3鋼鐵加魯[2技] 加是但一隻究極 可以升做 +4渡鴉[1技]?
渡鴉只有一招(好似係)

同疑問, 舉例: +3鋼鐵加魯[2技] 加是但一隻究極 可以升做 +4渡鴉[1技]?
渡鴉只有一招(好似係)

覺醒時副體(放右手邊果隻)係乜都無關係
重要嘅係主體(放左手邊果隻)會變返佢原來嘅成長期

要知道覺醒後可唔可以進化成渡鴉
首先要知鋼加原本由乜成長期進化而成
如果你係扭蛋一扭返嚟就+3
咁唯有覺醒後先知

所以當進化覺醒時最好mark 低相關資料
如 成長期 技能
以便日後重覆覺醒

渡鴉只有一招(好似係)

咁唯有覺醒後先知

如 成長期 技能
以便日後重覆覺醒

有隻廢鋼悟空 全體暈同全部減命中技
諗住拎去做主體
再搭隻廢戰暴 全體技 加上係送果隻機暴升上去
得好少晶片位

遲下登入有21碎 升過第隻究極算

利申 國際服

渡鴉只有一招(好似係)

咁唯有覺醒後先知

如 成長期 技能
以便日後重覆覺醒

諗住拎去做主體
得好少晶片位

利申 國際服

巴打你再刷過算啦

渡鴉只有一招(好似係)

咁唯有覺醒後先知

如 成長期 技能
以便日後重覆覺醒

諗住拎去做主體
得好少晶片位

利申 國際服

巴打你再刷過算啦

同巴打一樣都係廢鋼悟加廢戰暴 課左金唔想刷 咁有咩用
刷首抽係10連定單抽,,,

渡鴉只有一招(好似係)

咁唯有覺醒後先知

如 成長期 技能
以便日後重覆覺醒

諗住拎去做主體
得好少晶片位

利申 國際服

巴打你再刷過算啦

課左新手包
玩左幾日 唔刷啦

渡鴉只有一招(好似係)

咁唯有覺醒後先知

如 成長期 技能
以便日後重覆覺醒

諗住拎去做主體
得好少晶片位

利申 國際服

巴打你再刷過算啦

課左新手包
玩左幾日 唔刷啦

廢究極咪攞黎做肥
琴晚先係度送左兩個acc出黎
講真 之前抽埋d+2奧米加我都係扔 唔會要
因為我都係會課新手包 會拎劍皇用
所以十抽一對我黎講中究極體冇用
要大隊長 金盾仲好
其實如果巴打有課新手包拎劍皇
基本上現時都玩屈曬機咁濟
前幾日我有個fd on99拎左頑固我都叫佢再開過隻算 呢加佢拎左劍皇開心使用中

十連

十連

D 石好難拎..打一關先拎到2石..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞