[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

on9 我清晒降臨先做到呢個任
而家清唔到

利申 試過協力都唔得

第一個係協力打主線

唔協力都得 第一個
問題係第二個

果個應該冇記錯係講一般降臨唔係降臨入門?
因為就算你之前做左先出d任務佢都會當你完成架

咁一般任我晨早爆左啦
又要晒體力打多廿次

1. 協力打普通主線
2. 打普通降臨,國際線未岀

on9 我清晒降臨先做到呢個任
而家清唔到

利申 試過協力都唔得

第一個係協力打主線

唔協力都得 第一個
問題係第二個

果個應該冇記錯係講一般降臨唔係降臨入門?
因為就算你之前做左先出d任務佢都會當你完成架

咁一般任我晨早爆左啦
又要晒體力打多廿次

1. 協力打普通主線
2. 打普通降臨,國際ser未岀
琴晚先係度送左兩個acc出黎
講真 之前抽埋d+2奧米加我都係扔 唔會要
因為我都係會課新手包 會拎劍皇用
所以十抽一對我黎講中究極體冇用
要大隊長 金盾仲好
其實如果巴打有課新手包拎劍皇
基本上現時都玩屈曬機咁濟
前幾日我有個fd on99拎左頑固我都叫佢再開過隻算 呢加佢拎左劍皇開心使用中

劍皇屈在d乜? 拎左傑斯獸

我都拎咗傑斯獸
劍皇咁好揪㗎咩

劍皇好用係因為全體技可以打快d
記得尋日有CHING話起手好既繼承技 包括 降防V 同毒

係米 "施毒 AP2 一定機率使敵人單體中毒"?

又做左懵撚 成星期自然體出得一粒貓碎

請問施毒個用途係...?

請問施毒個用途係...?

每回合 扣10% 細毒 3回 + 中毒果回合總共40%

我自然體+爆左50石都係多你一粒 最後靠分身先打齊
其實我覺得比$128直接開局好過 個pool又唔吸引

你意思係留番開頭D石遲D先再抽?
竟然咁多新手
冇玩兩個月,而家隻驚仲使唔使以前咁個個星期都要肝
我最後一隻肝既好似係金仔

巴打我玩日版都玩左成年 冇玩幾個月
呢加多左好多新野 系統完善左
數碼世界重啓左
有中文版 人流多
一齊玩啦

如果我玩返,主要目的會幫隻v升做100運(而家80)同埋幫金仔升到魔攻金
之前佢ab 金仔 草晶 無晶 暗晶 樣樣都肝到hihi都未必有,打機打到好卒苦
其實我覺得比$128直接開局好過 個pool又唔吸引

你意思係留番開頭D石遲D先再抽?

其實已經有巴打建議過啦
課金買隻拎黎打任務同初期event已經夠
P.2整理左Q&A可以睇下
竟然咁多新手

數碼世界重啓左
有中文版 人流多
一齊玩啦

如果我玩返,主要目的會幫隻v升做100運(而家80)同埋幫金仔升到魔攻金
之前佢ab 金仔 草晶 無晶 暗晶 樣樣都肝到hihi都未必有,打機打到好卒苦

依家有國際版撈咗一大筆
日版遲吓仲唔出啲福利event

我自然體+爆左50石都係多你一粒 最後靠分身先打齊

點會咁我都幾快搞掂7碎
竟然咁多新手

數碼世界重啓左
有中文版 人流多
一齊玩啦

巴打我係叫你一齊玩國際版
第一下十連無+4 ,我就知我唔係被揀中既細路
第一下十連無+4 ,我就知我唔係被揀中既細路

睇下Tri 唔被人揀中好撚過

已經又del 左 套on9 tri 又要等到下年
竟然咁多新手

仲係一樣咁chur
棄左就唔好返黎了

我好似係因為打唔到龍帝同x抗戰暴所以唔玩
暗晶好似都係得2 3塊b
竟然咁多新手

仲係一樣咁chur
棄左就唔好返黎了

我好似係因為打唔到龍帝同x抗戰暴所以唔玩
暗晶好似都係得2 3塊b

我好似係白帝前就棄左
玩新ser既話d 垃圾+4真係唔知升唔升好
鋼悟同白金鼻涕係咪冇用 可以做肥料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞