[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (38) 古代十鬥士夠玩多年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
竟然咁多新手
冇玩兩個月,而家隻驚仲使唔使以前咁個個星期都要肝
我最後一隻肝既好似係金仔

仲係一樣咁chur
棄左就唔好返黎了

我好似係因為打唔到龍帝同x抗戰暴所以唔玩
暗晶好似都係得2 3塊b

我好似係白帝前就棄左

省清
竟然咁多新手

仲係一樣咁chur
棄左就唔好返黎了

我好似係白帝前就棄左

省清

雀ching
竟然咁多新手

仲係一樣咁chur
棄左就唔好返黎了

我好似係白帝前就棄左

省清

雀ching

hi
終於中左唔係水系既大速啦

你唔會係刷緊首抽呀?
又嚟問嘢 睇咗第一頁有問題
照計洗抗性最好應該係成長成熟期嗰時洗 因為啲怪易入手
咁例如我想究極體嗰時要火抗 洗中跟住進咗化 佢唔撞就keep 撞就變其他 咁到最後究極體咪未必會中火抗?
定係你哋係洗一次就算?

同埋以戰暴嚟講 我範圍技 覺醒變蛋之後再上返戰暴 招技係咪仲係範圍技?

唔該晒咁多位巴打一直以來解答

其實隻game 堆系統都幾煩

最好成長洗, 用最少素材
成熟都可以, 因為未必有咁多同一隻成長喺手
完全體就唔好啦, 用經常會用大量素材然後洗極都唔中

想究極體嗰時要火抗, 成長期洗咗火抗, 條進化路線唔好上火系嘅成熟同完全體就得

部份究極體有2招技, 先天, 跟一世, 點覺醒都唔會變
但並非全體技覺醒完之後都係全體技, 系統上係分為技1 同技2
如戰暴, 技1係全體, 技2係單體, 紅蓮係技1係單體, 技2係全體, 要上網check咗想先
即係你隻全體戰暴覺醒轉紅蓮就會變單體

咁我隻+4戰暴咪進唔到單體奧米加 定係全體都照殺?
仲有咩選擇?
其實呢隻game 有冇話邊幾隻究極係必整 ?
冇乜方向

仲有就係平時點取決一隻嘢應該要刷咩抗 用咩繼技?

你唔會係刷緊首抽呀?

刷完啦

你唔會係刷緊首抽呀?

刷完啦

首抽唔係+4 單體奧咩
鋼悟同白金鼻涕係咪冇用 可以做肥料

又嚟問嘢 睇咗第一頁有問題
照計洗抗性最好應該係成長成熟期嗰時洗 因為啲怪易入手
咁例如我想究極體嗰時要火抗 洗中跟住進咗化 佢唔撞就keep 撞就變其他 咁到最後究極體咪未必會中火抗?
定係你哋係洗一次就算?

同埋以戰暴嚟講 我範圍技 覺醒變蛋之後再上返戰暴 招技係咪仲係範圍技?

唔該晒咁多位巴打一直以來解答

其實隻game 堆系統都幾煩

最好成長洗, 用最少素材
成熟都可以, 因為未必有咁多同一隻成長喺手
完全體就唔好啦, 用經常會用大量素材然後洗極都唔中

想究極體嗰時要火抗, 成長期洗咗火抗, 條進化路線唔好上火系嘅成熟同完全體就得

部份究極體有2招技, 先天, 跟一世, 點覺醒都唔會變
但並非全體技覺醒完之後都係全體技, 系統上係分為技1 同技2
如戰暴, 技1係全體, 技2係單體, 紅蓮係技1係單體, 技2係全體, 要上網check咗想先
即係你隻全體戰暴覺醒轉紅蓮就會變單體

咁我隻+4戰暴咪進唔到單體奧米加 定係全體都照殺?
仲有咩選擇?
其實呢隻game 有冇話邊幾隻究極係必整 ?
冇乜方向

仲有就係平時點取決一隻嘢應該要刷咩抗 用咩繼技?

係, 但唔洗灰, 覺醒咗睇下咩成長期先, 好可能可以上第2d勁嘢
同埋OMG條進化線好廣下, 好多成長期都上到, 來日方長

怪可以分2/3種用途, 1種係對戰用(PVP競技場), 另1種係用黎刷素材 , 高機會event bonus角色(無人預知到)
第1類嘅例子:墜天地獄獸, 你可以上網睇到佢係高血高攻高防高速+最高威力&多段(高爆擊)單體技
第2類嘅例子:劍皇,機邪etc. 全體多段技, 刷素材一流
第3類嘅例子: 皇騎系列, e.g. Alpha, OMG, 某d event會列明用某d怪有bonus
(最好每隻皇騎都有, 其他盡量儲啦)

注: 後期會有樣叫屬性技能晶片嘅嘢裝咗會每hit都加威力
墜天原本 暗單體 75 x 8 = 600
配暗技晶後 (75+35) x 8 = 880
所以多段技嘅都留意下

初期通常刷弱點抗, 相剋屬性最好
e.g. 水火相剋, 戰暴(火屬火固有技)會刷水抗, 咁就可以吊打D電腦
繼技...初期應該唔洗諗住

總結, 其實出event果陣呢度d巴打應該會提邊d應該要整...好似係...
s巴啊 s巴
俾vc同妖怪屈crit屈贏之後撞你就卡

你唔會係刷緊首抽呀?

刷完啦

首抽唔係+4 單體奧咩

情意結黎

你唔會係刷緊首抽呀?

刷完啦

首抽唔係+4 單體奧咩

情意結黎

大速後期根本無用
到時刷萬全ls池咪算
屌 入咗究極黑仔ser
又直插50%
屌 入咗究極黑仔ser
又直插50%

時不與我 輸到仆街
屌,件H2o[LOL]原來都係卡狗黎,

死剩雙鋒對住我頑鴉就黎料

我輸N次比佢而家爆到一次冷就咁對我
屌 入咗究極黑仔ser
又直插50%

時不與我 輸到仆街

唉 臨尾先咁搞 無500 名了
屌 入咗究極黑仔ser
又直插50%

時不與我 輸到仆街

唉 臨尾先咁搞 無500 名了

me too, 兩日比人卡左3廁, D大帝有幾件都輸唔起比一個 無大隊長,無銀Hp盾, 金牌得3塊(兩塊魔防) 既人

人家呢段雖然排名破新高但勝率係破新低架,全程未上過40%

打完字仲未捨得放過我
[img]https://holland.pk/x7i6yav2[img]

打完字仲未捨得放過我

正常卡狗都係一至兩粒鐘 輕鬆
t就8粒鐘到啦
出返去,望下個排名,520插到529,

得la,下次再見呢個ID,一輸即刻平攻10sec再狂開關wifi陪你

+0 冇盾冇大隊長技就做肥
s巴啊 s巴
俾vc同妖怪屈crit屈贏之後撞你就卡

OFF 巴,我都黑人問號
我見佢倒數30s應該無得教,第2次數完我關左app重開。有無計你贏?

求指教

竟然4粒都升到
由魔攻外全銀1升到依家真係唔容易 清晒啲碎咁制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞