FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
點樣賣人
點樣賣人

未有Game , 答你唔到
今年小妖d能力都高左好多 係呢4年黎最高

玩低級隊玩到咁 不如唔好玩 掛羊頭賣狗肉純自HIGH

我都覺

冇計啦衣家啲垃圾小學雞係咁
用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咁玩真係冇哂意義 廢隊緊係冇乜財力要好小心買人,踢又要好認真咁先升到班,困境下先好玩

岩聽,我都鍾意用廢隊打起
但今集係咪就算升班好贏啲杯仔又好,啲資金都唔會加得去邊?因為上集就算贏冠軍都冇乜資金買唔到咩球星
唔知點解好似好易入波咁 啱啱career用利玩legendary炒水晶宮11-1 季前都好多大比數交易 7-5 6-5 5-4都有 打到9月都冇一場係入球細
Btw 失波好多咗暫時未試過clean sheet
岩岩轉會唔係買唔到架咩
點解試網睇片有人買到尼馬

1 月 就買到
岩岩轉會唔係買唔到架咩
點解試網睇片有人買到尼馬

1 月 就買到

我都覺

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咁玩真係冇哂意義 廢隊緊係冇乜財力要好小心買人,踢又要好認真咁先升到班,困境下先好玩

但今集係咪就算升班好贏啲杯仔又好,啲資金都唔會加得去邊?因為上集就算贏冠軍都冇乜資金買唔到咩球星

狂TRAIN 青訓
可以五個位TRAIN 谷同一個人
好快爆上去
之後再套現
弱隊一定係要靠賣當家球星賺錢

我都覺

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

狂TRAIN 青訓
好快爆上去
之後再套現
唔知點解好似好易入波咁 啱啱career用利玩legendary炒水晶宮11-1 季前都好多大比數交易 7-5 6-5 5-4都有 打到9月都冇一場係入球細

SAME 龍門Nerf得好犀利 AI防守都弱左 同埋今集防守難左 成日大比數 好少4球以下

SAME 龍門Nerf得好犀利 AI防守都弱左 同埋今集防守難左 成日大比數 好少4球以下

覺得操控好差,啲人好似仲飄移過上集咁

覺得操控好差,啲人好似仲飄移過上集咁

好似打pro club有delay咁

巳經寫晒要買賣咩位
咩target
一開game 可以玩
之前一年係咁scout 轉會整左成粒鐘

賣托柒啦

通常我玩就賣托柒,韋帝,牛奶,埃及,今年要續燒山跟手買番隻右閘,翼同前鋒

左閘都要 夢遺就快30
右就比比鳥後備
進攻 都要 一個
其實夠人用 不過唔夠強
中場都要一個
中堅都要一個
巴打有無心水 買邊個
好似有90M 用

右就de Marcos (畢爾包), 左就 Gaya,中堅就van dijk/Laporte/marquinos(psg), 中就睇你要中中,攻中定翼,後兩者可以諗mahrez/Lucas(psg),前者就rabiot, 前鋒要諗諗

巴打 點睇 賓菲加 果個 巴塞 青訓閘

未用過

基馬度,又快罰球都唔錯,上集潛力去到88

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

狂TRAIN 青訓
好快爆上去
之後再套現

17用Bury打到拎歐聯
不過一開始一定係簽free transfer,
然後季初唔買人,留返錢季中免費簽啲半年約球員。
慳撚過雲加

我都覺

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

狂TRAIN 青訓
好快爆上去
之後再套現

我想問如果用d英甲英乙打到上去 班費會唔會增加

死計爛計先買齊人果種成就感

Yes 仲要 shortlist 埋 得返一年約既
等免簽
再問勁隊借人 set 買斷

試過on9到用畢爾包淨係簽d巴斯克球員黎玩

我都係
同埋試過玩巴塞但逐步全隊加泰化
上wiki逐個睇邊個球員有加泰血統

fifa 加 fm 結合
西甲唔多過3件非歐

我用英超隊都鍾意用全英人加英人青訓, CAREER係咁先好玩

淨係買有真樣嗰d

上述所有玩法我都有玩過 我以為得我一個咁玩估唔到搵到同路人
成日 ff有一日 fifa同fm結合

好想 fifa真實d

個球員話思鄉轉頭去返同一個聯賽
個正選杯仔唔出又話冇對現承諾
今集好似鬥入波咁
係咪最多淨係玩到十幾年就要退休?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞