FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今集係咪冇左護球
成日電腦一掂就搶左個波

有,今集nerf左
謝拉巴

今集係咪冇左護球
成日電腦一掂就搶左個波

有,今集nerf左

上集既L1 fake人係咪改左做R2?
今集係咪冇左護球
成日電腦一掂就搶左個波

有,今集nerf左

上集既L1 fake人係咪改左做R2?

推左走右 推右走左先係
仲有無 一開始資金boost?

要資金boost做咩啊
想要錢 你set幾個龍啲數值 94以上賣出去 有成億比你玩

賣完仲有機會對返 自己隊
到時就真係做傻仔

我玩英乙一定整2-3個龍 賣到2-3億 跟住大手買啲潛力
打上英超 咁你對返都幾季後啦

呢個係咩方法黎?
有冇DETAILS?

首先你係 一開始 手動轉會你reset一次個list 再download 最新名單一次
然後你整個人仔龍門最好
我就會整落貝利到 整多兩三個能力平均92-93 既龍門
一個都賣唔少錢 通常係啲勁隊 先出得錢買
咁你係career果到有個位唔好揀online 揀 customised
就揀掂

玩低級隊玩到咁 不如唔好玩 掛羊頭賣狗肉純自HIGH
英冠隊打上英超識唔識轉臂章?

唔會
number印字果d都唔會轉

其實根本唔難整點解唔做埋

要資金boost做咩啊

到時就真係做傻仔

呢個係咩方法黎?
有冇DETAILS?

首先你係 一開始 手動轉會你reset一次個list 再download 最新名單一次
然後你整個人仔龍門最好
咁你係career果到有個位唔好揀online 揀 customised
就揀掂

我都覺

要資金boost做咩啊

到時就真係做傻仔

呢個係咩方法黎?
有冇DETAILS?

然後你整個人仔龍門最好
就揀掂

我都覺

屈福特件richarlison用得好順

到時就真係做傻仔

呢個係咩方法黎?
有冇DETAILS?

然後你整個人仔龍門最好
就揀掂

我都覺

冇計啦衣家啲垃圾小學雞係咁
用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

然後你整個人仔龍門最好
就揀掂

我都覺

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咁玩真係冇哂意義 廢隊緊係冇乜財力要好小心買人,踢又要好認真咁先升到班,困境下先好玩

我都覺

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咁玩真係冇哂意義 廢隊緊係冇乜財力要好小心買人,踢又要好認真咁先升到班,困境下先好玩

咪臭係

我都覺

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咪臭係

死計爛計先買齊人果種成就感

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咪臭係

Yes 仲要 shortlist 埋 得返一年約既
等免簽
再問勁隊借人 set 買斷

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咪臭係

等免簽

17玩左

今年有歐霸玩

巳經寫晒要買賣咩位
咩target
一開game 可以玩
之前一年係咁scout 轉會整左成粒鐘

賣托柒啦

通常我玩就賣托柒,韋帝,牛奶,埃及,今年要續燒山跟手買番隻右閘,翼同前鋒

左閘都要 夢遺就快30
右就比比鳥後備
進攻 都要 一個
其實夠人用 不過唔夠強
中場都要一個
中堅都要一個
巴打有無心水 買邊個
好似有90M 用

右就de Marcos (畢爾包), 左就 Gaya,中堅就van dijk/Laporte/marquinos(psg), 中就睇你要中中,攻中定翼,後兩者可以諗mahrez/Lucas(psg),前者就rabiot, 前鋒要諗諗

巴打 點睇 賓菲加 果個 巴塞 青訓閘

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咪臭係

等免簽

試過on9到用畢爾包淨係簽d巴斯克球員黎玩
點解利狗要重新買keita
上集幫英乙樸茨茅夫打上英超拎埋英超歐聯冠軍,今集揀隊德丙玩下先

用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咪臭係

等免簽

試過on9到用畢爾包淨係簽d巴斯克球員黎玩

我都係
同埋試過玩巴塞但逐步全隊加泰化
上wiki逐個睇邊個球員有加泰血統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞