FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
玩貝利打到上英超,諗住買個加我轉會費件商品
但係我買唒咁多個一d錢都無加比我

上一集改左冇得帶錢去新一季了

唔係帶錢係新一季呀,係R3粒制入fifa商店買加轉會費個舊野
我聯賽包尾個對史篤城 十二連敗零入球 次次輸3:0
睇番數據成隊冇人出個場 應該場場自動棄權
岩岩開新save
Oscar係巴塞
我聯賽包尾個對史篤城 十二連敗零入球 次次輸3:0
睇番數據成隊冇人出個場 應該場場自動棄權

今集clean sheet好有成功感 真係唔可以亂咁守

唔係帶錢係新一季呀,係R3粒制入fifa商店買加轉會費個舊野

一隊只可以用一次喎
你買完之後重新入返CAREER MODE就好
究竟推左走右the bridge點先用到
成日RT+右菇都變左向前直線推
搞到撞左落對面條友到

一隊只可以用一次喎
你買完之後重新入返CAREER MODE就有

場場失波咁滯
踢完一季
前一季傾好嘅球員唔轉過泥
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
新一季即簽嘅係可以馬上加入到
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

我買左麥巴比,乜都傾好 駛,但佢開左季都未來, diu

用車仔打英超 ,無端端 聯賽打 西甲 拉科, d bug 想點能樣

加咁多野落去搞到重衰過17
玩左一季搞到唔想玩落去
整好隻game先出啦

我傾好Hector bellerin 球會球員都同意 窗口完左都未黎

場場失波咁滯

打咗 8 9場得兩場有cleansheet
失親都係比人爆落底傳中, D閘轉身慢3拍,中堅又無跟緊係度睇波
仆街陷家產EA

場場失波咁滯

失親都係比人爆落底傳中, D閘轉身慢3拍,中堅又無跟緊係度睇波
仆街陷家產EA

輸角都唔撚比佢出波了 角球仲難入

場場失波咁滯

仆街陷家產EA

呢個真 17成日用普巴斬都有 18收左皮
17利狗對中堅睇波的

場場失波咁滯

仆街陷家產EA

呢個真 17成日用普巴斬都有 18收左皮
18利狗對中堅睇波的

場場失波咁滯

仆街陷家產EA

對面D翼, 下下落底都推大步 D閘即刻食麈, 連衫都扯唔到
輸個角球都OK, 但有次我解圍頂番出禁區頂又比人30碼遠射收皮, 真係守條撚
你地玩咩level
john stones default有個29.7M buyout clause
想問之前話有U23同有真領隊樣,都係流嘅?
你地玩咩level

Legendary
電腦究竟點犯規先會吹
完全冇中波撞到我D人訓低都冇事
未出糧仲玩緊17
今集電腦曼聯會唔會狂買人地主力架
幾時出patch fix左個轉會bugs呀

diu , 英超加左隊拉科唔知做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞