FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

18變左就算唔係轉會期都可以交易

有無師兄知道今年過30歲既球員係咪都會跌watt跌到好勁
因為上年跌得好勁

傾定轉會咋

好似係傾定先
下個轉會期先正式轉

傾定轉會咋

好似係傾定先
下個轉會期先正式轉

我自己有個習慣如果有人想買我啲人
最後一個鐘低價放比佢但係佢會唔夠時間同球員傾
有冇巴打有練Tom Davis 我果隻上到83開始停
btw 你地練人除左堆隨機訓練之外會點練?
有冇巴打有練Tom Davis 我果隻上到83開始停
btw 你地練人除左堆隨機訓練之外會點練?
試過同球員傾傾下人工突然停左隻game 要重開 唔知係咪佢太不滿人工
屌你教練啲樣同之前一鳩樣
試過同球員傾傾下人工突然停左隻game 要重開 唔知係咪佢太不滿人工

我比一蚊一星期人工佢 佢即刻起身走人冇得再傾

我比一蚊一星期人工佢 佢即刻起身走人冇得再傾

做咩要侮辱人地
玩阿狗 同山狗續約
開250k
佢話太愛球會 要190k就夠
今集好似隊隊都利物浦咁前面入幾多後面失幾多
用獌,踢到十月,剛剛100m簽左Griezmann,一月加盟 跟手多蒙特買我個Blind,13m成交
有無人知fifa17會唔會update新波衫 無錢買18

會UPDATE我買18把撚呀?

咁都問得出口 出面個fifa偷跑po就唔洗開了

波衫姐

奧奧做乜唔入利 post
玩阿狗 同山狗續約
開250k
佢話太愛球會 要190k就夠

愛雲力
有無師兄知道今年career仲係咪過30歲既球員係咪都會跌watt跌到好勁
因為上年跌得好勁
發現j league多左真樣

開頭以為一隊入面有好多 原來得幾個
同埋今集搵唔到而家傾 下季自由身嚟?
啲奀星又串 話唔想遷移 價都冇得報
其實可以將啲人借出去刷人嘅潛力
當人仔訓練無左明日之星個箭咀就好難升
呢個時候就借走佢,揀短期租借
之後save,記低佢當前價值,召回佢返黎
有升價潛力嘅人就有機會升到價值

當然有機會跌,咁就再road返save
其實可以將啲人借出去刷人嘅潛力
當人仔訓練無左明日之星個箭咀就好難升
呢個時候就借走佢,揀短期租借
之後save,記低佢當前價值,召回佢返黎
有升價潛力嘅人就有機會升到價值

當然有機會跌,咁就再road返save

升到價值好有機會升到潛力
之後再訓練會有返箭咀
卡斯米路,asensio 都係冇真樣

究竟ea 用乜準則去決定做唔做樣? 鬧爆佢
卡斯米路,asensio 都係冇真樣

究竟ea 用乜準則去決定做唔做樣? 鬧爆佢

馬體會改左基沙文個髮型都唔加Saul同卡拉斯高個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞