FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
成日 ff有一日 fifa同fm結合

好想 fifa真實d

個球員話思鄉轉頭去返同一個聯賽
個正選杯仔唔出又話冇對現承諾

我都係
係碼較陣可以簡球員role
而家微調戰術d球員走位成日亂
防中叫左stay後場都成撚日衝上去
點樣賣人

係set陣容隔離果到揀

而家唔係個個都賣到

冇計啦衣家啲垃圾小學雞係咁
用癈隊完全係本未倒置

人地點玩其實關你咩事

係唔關,不過比人笑囉

咁玩真係冇哂意義 廢隊緊係冇乜財力要好小心買人,踢又要好認真咁先升到班,困境下先好玩

岩聽,我都鍾意用廢隊打起
但今集係咪就算升班好贏啲杯仔又好,啲資金都唔會加得去邊?因為上集就算贏冠軍都冇乜資金買唔到咩球星

狂TRAIN 青訓
可以五個位TRAIN 谷同一個人
好快爆上去
之後再套現
弱隊一定係要靠賣當家球星賺錢

17用Bury打到拎歐聯
不過一開始一定係簽free transfer,
然後季初唔買人,留返錢季中免費簽啲半年約球員。
慳撚過雲加

係咪一樣冇得儲錢,過完一個球季啲資金又再重整?
曼聯好難放走d廢青訓
個個都賴死唔走
今集咁難放人既
想放走d人全部personal terms not agree
一個都走唔到
今集咁難放人既
想放走d人全部personal terms not agree
一個都走唔到

賓周馬一賣就走
唔想賣果d就比人用解約金買左
isco
今集咁難放人既
一個都走唔到

有無方法谷球員個potential? 狂train都升得好慢
岩岩發現ibra有新face scan
發現j league多左真樣
成日 ff有一日 fifa同fm結合

好想 fifa真實d

個球員話思鄉轉頭去返同一個聯賽
個正選杯仔唔出又話冇對現承諾

我都係
係碼較陣可以簡球員role
而家微調戰術d球員走位成日亂
防中叫左stay後場都成撚日衝上去

中鋒成日走落中場攞波 set完都係咁
想問點樣set小地圖入面d點既顏色?
我而加場場都自己黑色人地白色
但明明我套波衫係白色, 睇到眼都盲
屌佢老母 玩49000想買牙朗返去打英超都唔得
玩返我鍠算
有無方法谷球員個potential? 狂train都升得好慢

五個位放同一個人 都慢?

五個位放同一個人 都慢?

比起d potential高既球員升得慢好多,唔想佢咁快見頂
獌嗰個A.Gomes 90 潛力
迪巴拉點解變左CAM
點解今年好似冇左將球員列入賣出名單
玩返我鍠算

點解
其實hunter同career球員有咩分別
玩返我鍠算

點解

話咩對皇馬太重要 價都無得出

hunter有故事 球員就係不停打不停打
btw今集球員mode 球會有得主動買/賣自己未以往淨係得轉會要求
玩返我鍠算

點解

話咩對皇馬太重要 價都無得出

好正常姐
有冇人transfer hub個shortlist度啲人變哂左腳

hunter有故事 球員就係不停打不停打
btw今集球員mode 球會有得主動買/賣自己未以往淨係得轉會要求

球員mode真係好撚唔真實 又無得自己提出抖抖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞