FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
果個傾合約系統 感覺好類膠
山狗續約

自動減薪 我個領隊都仲要講句『加幅雖然多咗,但總算滿意』
我同其中一位巴打一樣㩒鳩錯個人工
俾shaw想俾90k佢㩒咗900k
用Leicester打四四二真係多多都唔夠輸
個中場完全無層次,保護唔到條後防綫
好多時候對手一個向前傳球,已經過左中場,直接面對兩個CB同埋個龍

李城賣左Kante就中場防守差好遠啦

我都係開李城 442不斷被中出

買左禾特包斯返嚟派牌 Ndidi終於可以好好防守 伊保拉牛龜咁鈍😑

季中 施利文尼 烏路亞 兩支大柱已經走曬😛
btw 國家隊有無方法換球衣號碼🤦🏼‍♂️

好難得有得帶葡萄牙,但是d球衣號碼亂到hihi

哥利斯馬著8號 拿尼13號

利申:整齊1-23號強迫症患者

Shaw爽能到
今集窄位射都勁撚易入波
另外仲未熟新介面
今集窄位射都勁撚易入波
另外仲未熟新介面

龍門廢左好多
今集窄位射都勁撚易入波
另外仲未熟新介面

龍門廢左好多

希望更新 好似紙板
玩半季已經有好撚多85up既人免簽

有咩推介?
有冇巴打覺得呢集legendary 電腦都廢左
好似易打左好多咁

往年玩新FIFA都要降一降落world class適應下先,但今集唔洗降之餘仲一開始玩legendary就大炒電腦

今集遠射好勁 上集就勁難入

點射都入

以前一出新 真係好難打legendary
今集 一開career 打左兩三場我以為自己set錯難度
好易玩 然後玩season算
今集窄位射都勁撚易入波
另外仲未熟新介面

底線附近過人都易左
守果面出腳好似弱智咁
出腳個幅度好細 轉身又慢
有冇咩人推介?
太出名既唔洗la
一玩career mode畫面色水就淡咗
其他又冇事
有冇人都係咁

Same

D色水好撚奇怪
用Leicester打四四二真係多多都唔夠輸
個中場完全無層次,保護唔到條後防綫
好多時候對手一個向前傳球,已經過左中場,直接面對兩個CB同埋個龍

李城賣左Kante就中場防守差好遠啦

我都係開李城 442不斷被中出

買左禾特包斯返嚟派牌 Ndidi終於可以好好防守 伊保拉牛龜咁鈍😑

季中 施利文尼 烏路亞 兩支大柱已經走曬😛

我都係想買Ward-Prowse,但係打算改打3-5-2
中場中兩個防守型,一個派牌

想買摩納哥個利馬, 點知連傾都冇得去傾, 話隊波唔夠人冇得賣
傳聞話career可以有U23同埋練新position
想問而家有無..?

想買摩納哥個利馬, 點知連傾都冇得去傾, 話隊波唔夠人冇得賣

我反而成日會㩒錯
無出到新價直接ACCEPT 左
利馬 佢要我出到67M
好貴
34M買左Malcom
D制可唔可以唔好咁lag
轉介面成日禁左都冇反應
Leicester 3-5-2

Vardy-Slimani

Davies Ndidi
Ward-Prowse

Telles Fuchs Maguire Morgan Albrighton

Schmeichel

我反而成日會㩒錯
無出到新價直接ACCEPT 左
利馬 佢要我出到67M
好貴
34M買左Malcom

我連入去傾個介面都入唔到, 直接話隊波太少人唔可以賣人

有咩推介?

可以直接叫球探Shortlist 俾你

有咩推介?

可以直接叫球探Shortlist 俾你

玩左陣,冇得直接睇球員剩幾多年約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞