FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
買koke俾高d人工佢死都唔要
玩帕爾瑪 ,請問有冇抵用嘅意大利人推介?
Saul 好好用
Leicester 3-5-2

Vardy-Slimani

Davies Ndidi
Ward-Prowse

Telles Fuchs Maguire Morgan Albrighton

Schmeichel

施利文尼比愛華用rc買左😂 表示興奮

Vardy Dolberg
A11 ndidi ward-prowse m26
F28 M15 M5 Weiser
Schmeichel
高斯尼 拿玻里 33M 走左
即刻 用37M VDJ
VDJ 仲識放直線
第一場 英超 臨尾壓到上中場劏左波俾拿卡
輕鬆 入
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

keita冇真樣
fifa有冇試過中途更新d真樣?

好少會
玩拿玻里
執隻中堅同隻後備翼就玩得
想買拉素個milinkovic-savic又唔開價
求其set 10M俾人話我侮辱佢價都唔還
On99咁
有咁上下數值都比下真樣啦屌 搞撚錯
玩拿玻里
On99咁

無計
milinkovic依家已經好大聲望

最撚離譜係皇馬
雲迪克真係好好用
控球著重左左右腳既配合
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

但人地L1+三角比邊路, 閘位會慢1,2秒先郁...基本上可以控定人守中間
玩拿玻里
On99咁

無計
milinkovic依家已經好大聲望

佢唔會有市值既咩
不嬲都開高少少
平放FIFA 18 ICON edition (肥朗version) 既數位序號 (PS4)
訂多左一個
Email:yellowseafishwhy@gmail.com
雲迪克真係好好用

Yes 攔截好勁

Top 100都可以無真樣喇
玩多仔
一開波3個正選後衛俾人用解約金買撚走左
玩多仔

唔係咁開心下話
雲迪克真係好好用

Yes 攔截好勁

制空力都好勁
玩多仔

唔係咁開心下話

開個新SAVE算
控球著重左左右腳既配合

keita冇真樣
fifa有冇試過中途更新d真樣?

好少會

講真
係入波果下先見到個樣姐
反而 fifa 從來缺點都係所有球員動作一樣
以前 xbox360 玩 pes 見唔到樣都好
d 動作一睇就知邊個打邊個
雲迪克真係好好用

Yes 攔截好勁

制空力都好勁

仲有用波能力
Leicester 3-5-2

Vardy-Slimani

Davies Ndidi
Ward-Prowse

Telles Fuchs Maguire Morgan Albrighton

Schmeichel

施利文尼比愛華用rc買左😂 表示興奮

Vardy Dolberg
A11 ndidi ward-prowse m26
F28 M15 M5 Weiser
Schmeichel

我個陣

vardy slimani
mahrez
ndidi iborra
chilweil morgan magurire dragovic albrighton

暫時仲未買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞