FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
覺唔覺好易傷?頭幾場已經傷左巴卡約高(8星期),法比(3星期),柏度同阿朗素(5日)

9月1號莫拉達訓練傷4個月 好彩一早9500萬買咗Kane好勁
覺唔覺好易傷?頭幾場已經傷左巴卡約高(8星期),法比(3星期),柏度同阿朗素(5日)

9月1號莫拉達訓練傷4個月 好彩一早9500萬買咗Kane好勁

唔記得講前4個全部傷手
而家pc係咪無得入mod
前幾集有得入mod入球員真樣 好正

17有咩? 我記得自從轉咗frostbite之後就唔得
基沙文
成1.2億

我開90m佢直頭發嬲走撚左

下個禮拜先買
今日打埋最後一個17嘅歐聯決賽

對面比錫達斯一路過關斬將四強淘汰巴黎入決賽痴撚線
又話有position training
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

keita冇真樣
fifa有冇試過中途更新d真樣?

15定16果陣試過更新英超升班馬諾域治,般尼茅夫同李城,但第一個patch有問過搞到個個人頭都係白色「?」樣
今集仲係無亞冠? 我知版權係pes到 但係咪連好似假歐聯咁既亞洲球會盃賽都無整

我都想有,冇亞冠盃冇乜動力玩日職,日職又得J1

要拎多d亞洲聯賽版權先整到

17有咩? 我記得自從轉咗frostbite之後就唔得

就係17開始無
上果幾集入勁多真樣
利申 真樣控

ea冇心做不如咪撚做啦
開米蘭玩
仲見到尼安
救命啊
咁大間公司 連轉會都咁
英超既球員係咪無release clause?

有啲會有……on9
開米蘭玩
仲見到尼安
救命啊
咁大間公司 連轉會都咁

有啲現實潛力股外借球員變咗永久 仲要寫2013年已經係個間球會
麥巴比 馬斯亞
係咪剩係可以簡一隊 得一個save?
係咪剩係可以簡一隊 得一個save?

你開十個save都得
今年有無得先借後買?

邀請賽丹比利直接傷7個月
轉會系統真係多舊魚
轉會系統真係多舊魚

曬時間整埋呢D animation又唔去搞下D樣同買下亞洲聯賽返黎
真係好能垃圾..
開米蘭玩
仲見到尼安
救命啊
咁大間公司 連轉會都咁

冇dl最新轉會?

邀請賽丹比利直接傷7個月

場場開波無耐頂完波落地就㩒住膊頭 差啲啪爆手掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞