FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
玩阿狗 同山狗續約
開250k
佢話太愛球會 要190k就夠

愛雲力

你係雞
卡斯米路,asensio 都係冇真樣

究竟ea 用乜準則去決定做唔做樣? 鬧爆佢

馬體會改左基沙文個髮型都唔加Saul同卡拉斯高個樣

費托仲係陸軍裝
我曼開SAVE好能有米
發現j league多左真樣

開頭以為一隊入面有好多 原來得幾個
同埋今集搵唔到而家傾 下季自由身嚟?
啲奀星又串 話唔想遷移 價都冇得報

柏木陽介,興呂慎三,柴崎岳, 金崎夢生都冇

皇馬有差唔多一半都冇樣

皇馬有差唔多一半都冇樣

asensio, Casemerio, Kovacic, 機師全部冇樣
做得咁HEA不如唔好出啦
邊道有得買
想問下邊到可以 edit player number
想問下邊到可以 edit player number

球隊資料(轉陣右邊果個)
撳個球員 有得改number
有無師兄知道今年career仲係咪過30歲既球員係咪都會跌watt跌到好勁
因為上年跌得好勁

無師兄知?
球隊budget 係咪永遠唔會變
例如用弱隊拎埋歐聯,但budget 都唔會加?
你地諗住玩咩隊

Girona
今集有西甲版權
career mode買人咁易
請問有無人係玩球員career mode,今年球員有無我揀同隊波簽幾多季約? 往年一加入球會就要等到佢肯放你走你先有得出返轉會市場
請問有無人係玩球員career mode,今年球員有無揀同隊波簽幾多季約? 往年一加入球會就要等到佢肯放你走你先有得出返轉會市場
個小地圖D 色真係睇撚死人, 點搞
玩單機的話其實係咪pes好啲
有冇人兩隻都買

我白色衫變左黑色點
對面紅色衫白色點

我白色衫變左黑色點
對面紅色衫白色點

亂鳩咁黎, EA快撚D update fix返佢啦
比遠波要load多秒
想問下player mode 點先做到隊長, 打左咁多年都未試過

皇馬有差唔多一半都冇樣

asensio, Casemerio, Kovacic, 機師全部冇樣
做得咁HEA不如唔好出啦

主要係英超先有心機整
試過同球員傾傾下人工突然停左隻game 要重開 唔知係咪佢太不滿人工

我比一蚊一星期人工佢 佢即刻起身走人冇得再傾

係 勁正
你地諗住玩咩隊

Girona
今集有西甲版權

想玩西甲/意甲下游
但無真相
發現j league多左真樣

開頭以為一隊入面有好多 原來得幾個
同埋今集搵唔到而家傾 下季自由身嚟?
啲奀星又串 話唔想遷移 價都冇得報

柏木陽介,興呂慎三,柴崎岳, 金崎夢生都冇

中村俊輔都冇
有無加到借用球員唔可以對本身球會上陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞