FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今集阿仙奴終於可以買番法比番黎
岩岩收工 飛緊返屋企開波

耶穌即係邊位球員? 利記果個?

仲係諗唔到

渣古?

今集連美斯都買到, 唔知跌watt跌得快唔快
岩岩收工 飛緊返屋企開波

耶穌即係邊位球員? 利記果個?

仲係諗唔到

渣古?

轉數慢 唔好意思
裝緊

想問pre download左開game仲要裝幾耐
曼聯同曼城班人真係咩狗屎垃圾都塞爆個potential比佢地

tom davis potential幾多?
裝緊

我origin買阿朗版, dl完即開game
你老味,巴塞要用錢買b隊既人
裝緊

我origin買阿朗版, dl完即開game

一樣玩緊
唔俾買牙朗
今集係唔係無得用球員加錢買人??
買dybala 佢還價仲貴過releasing cause
仲未裝完game,去到66%,好心急
裝勁耐..
好撚想玩
但係我唔玩UT
又唔想比錢買牙朗版

成億啊
買左摩納哥個利馬 幾跑得

成億啊

用一億買佢個慶祝動作都抵呀

整得幾型
冇POST問下
alex hunter第一場練習賽冇得控佢一個?
今集D走位真係幾勁
用勁人就會發覺, 隊友D位走得好靚
拜仁個Corentin Tolisso咩來頭
係sofifa見到, 佢D power全部好高, 好硬淨
仲要有真樣

成億啊

用一億買佢個慶祝動作都抵呀

整得幾型

買佢唔知擺咩位好 用緊阿仙奴
拜仁個Corentin Tolisso咩來頭
係sofifa見到, 佢D power全部好高, 好硬淨
仲要有真樣

係里昂轉過去拜仁
好想買麥巴比 又要打一季先有得買
比爾連potential 88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞