FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
EA整真人樣真係好hea
買人既片冇聲都得
仲有個介面仲係lag lag 地
Career mode啲色好暗
睇到好似好似80年代
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

keita冇真樣
fifa有冇試過中途更新d真樣?

上年10月左右試過

年年都會update返英超升班馬嘅樣
其他撞采
好似上年無lala update左古天奴

Salah個髮型
Pogba明明已經染左金毛
EA

普巴就算啦
日日都唔同髮型

原來禁區鏟人拎埋紅牌都係判禁區外罰球 利申我黑衫車仔最後贏熱刺2:1
貝利有咩人借到
暫時只係借到獌個威爾信
原來禁區鏟人拎埋紅牌都係判禁區外罰球 利申我黑衫車仔最後贏熱刺2:1

因為球證唔係甸恩
有冇巴打career mode 一開game 就error之後彈game
EA整真人樣真係好hea
買人既片冇聲都得
仲有個介面仲係lag lag 地

其實佢買人條片全部一q樣,點解唔整聲。btw今集有陣容片好正
有冇人覺得麥柏比個樣好撚怪
加新教練樣係咪得拖舟同肥安

因為球證唔係甸恩

英超球證
如實反映
有冇外國gameplay setting推介?全部50好唔真實
玩阿頭幾場全勝

耳和鼻加錢换卡斯美路 中場即刻硬淨晒
有冇後備前鋒推薦 用水晶宮得賓迪基一個 另外果啲全部牛奶仔

你的踢法需要邊類?高大定速度?

高大開路型
你地打開咩陣型(打最高難度/上網對戰)
硬係打得唔好433,永遠用唔好果對翼鋒,硬係覺得比對面封死晒咁,搞到好似打少兩個咁
反而打41212打得最好,係中間猜下猜下就有好多機會
有冇外國gameplay setting推介?全部50好唔真實

https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/915625-fifa-18-os-community-sliders.html

D game sliders 會定期更新

https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/915625-fifa-18-os-community-sliders.html

D game sliders 會定期更新

想問大家通常玩Manager 定 player?
點解一開始揀左player career 冇得轉?

利申:Switch 版
有冇後備前鋒推薦 用水晶宮得賓迪基一個 另外果啲全部牛奶仔

你的踢法需要邊類?高大定速度?

高大開路型

Mitrovic
巴卡約高堂堂歐聯最佳十一人都無真樣
想問係唔係所有聯賽一開波都買唔到人要等1月?

唔係
你係咪關左一開始個轉會窗?

唔係

佢關同開係掉轉
好低能

唔係

佢關同開係掉轉
好低能

寫 是否 己經易分好多
想問大家奪冠嗰陣係咪全部球員一樣高?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞