FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問係唔係所有聯賽一開波都買唔到人要等1月?

唔係
你係咪關左一開始個轉會窗?

佢關同開係掉轉
好低能

寫 是否 己經易分好多
想問大家奪冠嗰陣係咪全部球員一樣高?

唔怪得我仲懶撚醒開左佢添
有冇巴打 裝完之後 入唔到game 瘋狂彈game
點鳩樣呀D遠射
career mode 係咪無得改球衣號碼?

已經redeem 左edit player in career mode

已經redeem 左edit player in career mode

球會中心

嗰個係編輯著咩鞋,號碼係球隊中心入面逐個轉
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

keita冇真樣
fifa有冇試過中途更新d真樣?

上年10月左右試過

年年都會update返英超升班馬嘅樣
其他撞采
好似上年無lala update左古天奴

有班痢狗踩上EA FB怒屌FIFA 古一招三年黎都係同一個髮型先拿拿臨做個比佢

咁Casemiro同Assensio有機wor

全球皇馬迷都屌緊ea 有機會成隊皇馬整容喇
梅斯達菲殺上去入3球世界波
屌你老尾我玩緊乜鳩
有冇巴打 裝完之後 入唔到game 瘋狂彈game

ps4冇事
想問係唔係所有聯賽一開波都買唔到人要等1月?

唔係
你係咪關左一開始個轉會窗?

佢關同開係掉轉
好低能

寫 是否 己經易分好多
想問大家奪冠嗰陣係咪全部球員一樣高?

唔怪得我仲懶撚醒開左佢添

開即係關
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

keita冇真樣
fifa有冇試過中途更新d真樣?

上年10月左右試過

年年都會update返英超升班馬嘅樣
其他撞采
好似上年無lala update左古天奴

有班痢狗踩上EA FB怒屌FIFA 古一招三年黎都係同一個髮型先拿拿臨做個比佢

咁Casemiro同Assensio有機wor

全球皇馬迷都屌緊ea 有機會成隊皇馬整容喇

唔係都屌啦,想買卡c美路出假樣
有冇人鐘意玩球員mode
屌那星
下半場50分鐘換人
90+2比人入左波先換到
40分鐘界外球都無
今作d租借咁撚仆街咁既
玩緊意乙波想租d後生既,一係唔肯黎一係球會唔放租,結果咩人都買唔到
巴卡約高堂堂歐聯最佳十一人都無真樣

卡斯米路都冇 佢冇有幾出奇
梅斯達菲殺上去入3球世界波
屌你老尾我玩緊乜鳩

熱身賽對呀狗比哥斯尼入兩粒反cup 用腳射
大家買左啲咩人?
已經覺得個交易動畫好煩 次次都一樣
點解一career隻色就咁淺

以為自己睇緊懷舊電視
點解D球會想買我個球會既人
但我冇得要求用球員交換
點解一career隻色就咁淺

以為自己睇緊懷舊電視

等update la
如果有
屌你老母拎奬個陣個個一樣高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞