FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
改左戴偉小小能力值 到career mode就會變左56歲 呢個bug定咩黎
改左戴偉小小能力值 到career mode就會變左56歲 呢個bug定咩黎

你開save 個陣揀陣容揀custom
英超既球員係咪無release clause?

IWOBI 廿幾M
Draxlar係咪要第二個transfer window先買到?
玩弱隊,d球員個個都剩係簽1-2m解約金,即係季中季尾一定格硬賣走
用車一開季就買Sane €45m 搞掂
屌想清走Cahill Willian又冇人問價
屌想清走Cahill Willian又冇人問價

直接 Trade 人地潛質新星
反正你都預唔用
我用debuchy
Trade 左李城chilwell

你開save 個陣揀陣容揀custom

係一改完佢就變左57歲
今集d防守

Sane唔比我一開季買

Sane唔比我一開季買

好煩 明明買左都唔可以即黎
今集d防守

中門大開咁
都好似控制唔到個人埋去逼波
仲有個龍門係膠化左
點解31/8轉會期就黎關門冇左個D倒數聲
同埋發覺電腦都冇咩轉會交易既 搞咩

Sane唔比我一開季買

好煩 明明買左都唔可以即黎

你一開始較左關閉第一個夏季轉會窗?
出波點解怪怪地咁
其實係咪唔set解約金
咪唔怕比人買走
人地報價你又可以拒絕或者set到勁高價等對方走
今集曼聯會唔會又買撚曬全世界前鋒

上集真係火都嚟 拿卡,基沙文,奥巴馬,盧卡古都俾獌買左,又死都唔放

仲有哈利簡利
成日一開價對面就發老脾走

雲加咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞