FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
玩半季已經有好撚多85up既人免簽

有咩推介?

可以直接叫球探Shortlist 俾你

玩左陣,冇得直接睇球員剩幾多年約

去球探果度指令 SET 兩個
世界級水準 合約一年 22-26歲
正選隊水準 合約一年 22-26歲
兩個 巳經得
日職原來要等半年先有新人加盟

買左一堆人 暑假先到
Career mode 即係同電腦玩?
Career mode 即係同電腦玩?

係。單機
想問下點先可以先借後買?
每次租借都係傾完借幾耐同人工分配就冇咗

有冇改到新賽制
Christian Pulisic 好用
用愛華頓練習,對紐卡素又輸一場,後防成日失位
好心career跟番上集接受合約加個confirm

Everton廢到

Everton廢到

回身追慢得太誇張

Everton廢到

回身追慢得太誇張

Rooney得80....
成隊波都好慢

Everton廢到

回身追慢得太誇張

成隊波都好慢

我知道回身慢,所以已經擺5-2-1-2
盡量唔需要後衛回身追波
但得兩個防中好容易就畀人through ball過咗
下場應該擺多個防中

Everton廢到

回身追慢得太誇張

成隊波都好慢

我知道回身慢,所以已經擺5-2-1-2
盡量唔需要後衛回身追波
但得兩個防中好容易就畀人through ball過咗
下場應該擺多個防中

btw tom davies幾好用,數值唔反映實際表現
開咗隊德丙 韋恩,開季暫時4勝1和,入17球失8球

有場電腦同我對攻,兩邊豆腐後防,3:3完場

D後衛成日做雪糕筒

D後衛成日做雪糕筒

咁就真係要睇下youtube學下點樣防守

D後衛成日做雪糕筒

今集真係要睇下youtube學下點樣防守
career mode買唔到上年己經係其他隊既人
明明depay 施尼文尼呢d上年己經係度
話recently joined
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d
用利買 keita 唔洗改 number自己著8號
控球著重左左右腳既配合
對於我呢類唔慣用 skill 既人黎講係好事可以過到人
防守我覺得唔好開 turbo 跟人同封位既話失位機會會少 d

我的踢法同你差唔多
career mode買唔到上年己經係其他隊既人
明明depay 施尼文尼呢d上年己經係度
話recently joined

好多球員都係咁
EA

巴神都係
有冇後備前鋒推薦 用水晶宮得賓迪基一個 另外果啲全部牛奶仔
有冇後備前鋒推薦 用水晶宮得賓迪基一個 另外果啲全部牛奶仔

你的踢法需要邊類?高大定速度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞