FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔set解約金有無問題??
冇得尻爆
防守難左好多
仲有無 一開始資金boost?

要資金boost做咩啊
想要錢 你set幾個龍啲數值 94以上賣出去 有成億比你玩

賣完仲有機會對返 自己隊
到時就真係做傻仔

我玩英乙一定整2-3個龍 賣到2-3億 跟住大手買啲潛力
打上英超 咁你對返都幾季後啦

呢個係咩方法黎?
有冇DETAILS?

首先你係 一開始 手動轉會你reset一次個list 再download 最新名單一次
然後你整個人仔龍門最好
我就會整落貝利到 整多兩三個能力平均92-93 既龍門
一個都賣唔少錢 通常係啲勁隊 先出得錢買
咁你係career果到有個位唔好揀online 揀 customised
就揀掂

玩貝利無咩錢 有無啲咩平既潛力球員好介紹
岩岩開左save
見巴打話dybala 有解約條款
但係我個save果到話無既
防守好廢,除左買人之外,技術上如何改進?

比以前更加唔可以鳩禁出腳搶波
搶波都有力糟做乜 下下禁完已經慢左

打5後
前面2隻前鋒狂one two

比以前更加唔可以鳩禁出腳搶波
搶波都有力糟做乜 下下禁完已經慢左

一路“降”住佢,對方就會不斷推,推到禁區頂就射
有時一場比人射十幾二十球,覺得對方射門次數咁多好唔穩陣,容易輸波
用Leicester打四四二真係多多都唔夠輸
個中場完全無層次,保護唔到條後防綫
好多時候對手一個向前傳球,已經過左中場,直接面對兩個CB同埋個龍
用Leicester打四四二真係多多都唔夠輸
個中場完全無層次,保護唔到條後防綫
好多時候對手一個向前傳球,已經過左中場,直接面對兩個CB同埋個龍

李城賣左Kante就中場防守差好遠啦

咪臭係

死計爛計先買齊人果種成就感

Yes 仲要 shortlist 埋 得返一年約既
等免簽
再問勁隊借人 set 買斷

試過on9到用畢爾包淨係簽d巴斯克球員黎玩

我都係
同埋試過玩巴塞但逐步全隊加泰化
上wiki逐個睇邊個球員有加泰血統

fifa 加 fm 結合
西甲唔多過3件非歐

我用英超隊都鍾意用全英人加英人青訓, CAREER係咁先好玩

我都係 當個陣全英人果啲好撚high
有冇得set回購?
冇得再download自己個樣玩
啲龍門好弱雞
今日玩左幾場感覺好似龍門同防守都冇咁廢 有冇人有同感?

對比前幾日

對比前幾日

出左1.02 version
今集啲標波一標就返唔到轉頭 搞到我唔撚咁標
今晚PC終於有得買普通版
回購其實set唔set好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞