FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲玩緊17 Alex sandro俾人踢一踢 十字韌帶斷裂 傷7個月 焗住出番baba 想問下最長傷出時間係咪都係傷7個月
啲外借緊出去
合約又淨返大半年既人
點解無得傾合約
有無人好唔捨得自己fifa17個save
我教stoke city 教到變豪門 大把球星 但仲未三冠過

有d唔捨得 但最後都開左18來玩
今次玩愛華頓 橫掂現實朗奴高文都就快byebye
有冇人知租借點樣買斷球員?
次次借人傾好借幾耐人工點分就完左
想問今季用剩既錢 會唔會留返去下一季?
踢完一季
前一季傾好嘅球員唔轉過泥
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
新一季即簽嘅係可以馬上加入到
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

我買左麥巴比,乜都傾好 駛,但佢開左季都未來, diu

用車仔打英超 ,無端端 聯賽打 西甲 拉科, d bug 想點能樣
踢完一季
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

用車仔打英超 ,無端端 聯賽打 西甲 拉科, d bug 想點能樣

咁誇張
踢完一季
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

咁誇張

㩒咩制出返球員自己既慶祝動作
踢完一季
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

咁誇張

有無圖睇下
踢完一季
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

咁誇張

有無圖睇下

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

咁誇張

有無圖睇下

好好奇
玩貝利打到上英超,諗住買個加我轉會費件商品
但係我買唒咁多個一d錢都無加比我

好似要轉會完哂先比你!?

上年己經prove左D錢係冇可能帶落下一季...

好努力咁打緊上歐聯,但隊波唔夠班
BTW 戴仔好好用
有冇人PS4 一換完陣入場就彈藍畫面?
唔換人直接開波就冇事

上一集改左冇得帶錢去新一季了
說好的u23梯隊呢?屌佢老母垃圾EA
有冇人PS4 一換完陣入場就彈藍畫面?
唔換人直接開波就冇事

個球證成日撞衫人地著黑色佢又著黑色
成日比錯波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞