FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有無平嘅違約金球員好買?
咬咬好難用 120m賣左俾鍠

今集好好用喎
係咁俾直線就單刀

邊個係咬咬 無知一問
究竟推左走右the bridge點先用到
成日RT+右菇都變左向前直線推
搞到撞左落對面條友到
電腦成日出嗰招扣波點出?

今集好好用喎
係咁俾直線就單刀

邊個係咬咬 無知一問

字面解

今集好好用喎
係咁俾直線就單刀

邊個係咬咬 無知一問

字面解

蘇亞雷斯?
有冇方法可以直接睇到有咩球員有違約金直接買
點樣搶對手波最有效?電腦d動作超靈活
岩岩開save用阿記

賣走卡叔 托柒 韋帝 夢遺 迪保治 斯治

買左 福仔 格雷 沙色朗(左閘) Kluivert 當拿隆馬

Tom Davis

後備後齒team 砌好未用過 好期待

大家有無啲幼齒前鋒好用

唔好下下搵人撲波 等佢做上黎俾失
有冇d後生既CAM推介?
大概23,24歲或者以下

HARRY WINKS

蘭仙尼
fekir
岩岩開save用阿記

買左 福仔 格雷 沙色朗(左閘) Kluivert 當拿隆馬

Tom Davis

大家有無啲幼齒前鋒好用

點樣賣人?(主動)

唔好下下搵人撲波 等佢做上黎俾失

Thanks
岩岩開save用阿記

Tom Davis

大家有無啲幼齒前鋒好用

點樣賣人?(主動)

放落去transfer list等人地approach

同埋我試過 如果大家想借走人
唔好直接禁接受 禁談判之後 成數會大啲
我試過兩次直接接受就俾人reject
有冇人玩緊player mode?
係唔係一入球隊就長期正選?
明明我嗰隻人得64能力,
但一入韋斯咸就長期正選,
同隊差唔多位置嘅球員好多都7x 8x
仲諗住玩呢個模式可以慢慢由低打起爬上一隊
ea係咪咁乸冇誠意

Player mode咁多年黎都係咁撚垃圾

呢個MODE就算9數啦
HEA能完全唔整同上年一樣咁濟

佢寧願整個Alex Hunter mode出嚟都唔搞好個player mode

我唔想用Alex Hunter呀屌
多仔無5星
有無得transfer list球員
好似冇伊巴
有無得transfer list球員

有,係球員中心!然後按你想出售果位球員
好似冇伊巴

Career mode一開始set 更新下載
打車仔又唔出古圖斯,打曼聯又唔出迪基亞,屌你啦EA
防中可以企定定望人唔去防係咩玩法
講緊用巴塞用埋防守+全隊壓逼 我控緊其他人回防 對方帶球球員係布斯基斯格離竟然0反應剩係望連跑都唔跑?
今集真係最撚on9一集
完全係弱智隊友的完美演譯
贏撚完都一肚火 輸技術無問題 但好多時係直情打假波咁輸d派膠波 17冇喱個問題逼得好爽 18真係好撚垃圾
屌 玩career mode player 去到一月已經傷左三次 打得五場 玩撚咩
點解一開季買完人仲未轉到會既?

未傾合約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞