FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
柴崎岳冇真樣 weak foot3*

岳仔入皇巴個三球都係左腳, 兩球禁區外
左腳三星真係屌你老母
[quote]柴崎岳冇真樣 weak foot3*

西甲係fifa真係寧舍低賤

意甲都係啦
唉 你唔掃面
咪求其整住先
咁大公司都hea鳩人
有咩人平靚正
巴卡約高有無真樣
今日快啲偷跑啦 去貝利比浚仔做captain打上英超

Dai

有冇真樣

有冇真樣

咁多球星都無 唔好ff啦
[quote]柴崎岳冇真樣 weak foot3*

西甲係fifa真係寧舍低賤

意甲都係啦
唉 你唔掃面
咪求其整住先
咁大公司都hea鳩人

EA啲錢燒曬落宣傳到都唔願意整好啲隻GAME
好難防守 成日俾電腦湯穿

條直線靚到睇都睇唔到可以咁比
好撚hea 好多球星仲用緊上年個樣
比爾連仲係2年前個髮型
今集有無得做真領隊
例如做雲加
比爾連仲係2年前個髮型

但係佢呢家個髮型好樣衰

今集指定動作
我會入埋 Tom Davies 拍佢(不過多數買唔到)
U23?is it real?
今集曼聯會唔會又買撚曬全世界前鋒

上集真係火都嚟 拿卡,基沙文,奥巴馬,盧卡古都俾獌買左,又死都唔放

冇人嘈話走
世界一線全部肯坐bench個下先好野
今集曼聯會唔會又買撚曬全世界前鋒

上集真係火都嚟 拿卡,基沙文,奥巴馬,盧卡古都俾獌買左,又死都唔放

冇人嘈話走
世界一線全部肯坐bench個下先好野

可能打424
Dybala必買 億3
今集係咪冇左護球
成日電腦一掂就搶左個波
好撚hea 好多球星仲用緊上年個樣

全撚部scan咗一次就無再執過 啲髮型得少數有update (普巴 比爾連 盧卡古仲係幾年前個樣) 西甲皇馬馬體咁多假樣真係接受唔到 dembele 150m都無真樣 就算獨大都keep住個質素啦 pes真係唔爭氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞