FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
新手一問
係咪個個玩manager??
偷跑左????
今集有無得做真領隊
例如做雲加

Scan 佢個樣
偷跑左????

牙朗數位版 琴晚開始玩得
仲有無 一開始資金boost?

要資金boost做咩啊
想要錢 你set幾個龍啲數值 94以上賣出去 有成億比你玩

要資金boost做咩啊

問下姐
未有得玩

要資金boost做咩啊

問下姐
未有得玩

等緊偷跑

要資金boost做咩啊

賣完仲有機會對返 自己隊
到時就真係做傻仔

要資金boost做咩啊

問下姐
未有得玩

等緊偷跑

睇個款應該正日先有
想拯救巴神
開檔買返黎

要資金boost做咩啊

到時就真係做傻仔

我玩英乙一定整2-3個龍 賣到2-3億 跟住大手買啲潛力
打上英超 咁你對返都幾季後啦
等住幫 PARMA拎歐聯
今集係咪又無得用game face?

要資金boost做咩啊

到時就真係做傻仔

較到最老就得啦

要資金boost做咩啊

到時就真係做傻仔

較到最老就得啦

年齡都會令價值減低
今日快啲偷跑啦 去貝利比浚仔做captain打上英超

今集指定動作
我會入埋 Tom Davies 拍佢(不過多數買唔到)

直接控佢打會唔會更爽
今日快啲偷跑啦 去貝利比浚仔做captain打上英超

今集指定動作
我會入埋 Tom Davies 拍佢(不過多數買唔到)

直接控佢打會唔會更爽

正想咁

今年加埋release clause 一定勁多電腦on99 咁走。。。
阻都阻唔到。。

預想:續約>唔肯續,要加RC>續完,下年畀其他電腦強制買左,就算場場正選

個轉會窗仲未完,而家好驚

set 200m release cause

我set過最高190M,但喺覺得有一隊又會直接買

今年加埋release clause 一定勁多電腦on99 咁走。。。
阻都阻唔到。。

預想:續約>唔肯續,要加RC>續完,下年畀其他電腦強制買左,就算場場正選

個轉會窗仲未完,而家好驚

set 200m release cause

我set過最高190M,但喺覺得有一隊又會直接買

P$G
買人係咪冇得好次以前咁一次過搞掂?
下下逼你睇動畫要不停咁skip唔係路喎

可以唔睇
卻奧斯好撚廢
中場塞哂大肉腸算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞