FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有咁上下數值都比下真樣啦屌 搞撚錯

最撚離譜係皇馬

曼城Ederson岩岩先傷都已經update左個頭盔俾佢
余沛康好似冇上季咁廢
余沛康好似冇上季咁廢

sor 錯post
有冇人知用psg 打完一季既話 包皮會唔會返左摩納哥😕

會 因為真係借出
但佢LOAN人麻煩咗 我玩細會起 有鳩錢買人咩
買人又要錢
簽約又要錢
屌 買條友8M 佢簽約食我1M 又要獎例 屌 邊有咁多錢
仲要用人換 條友好似送畀佢咁滯 不過好過留係度食人工
今集正 買賣人一日做晒 唔洗等佢覆

會 因為真係借出
但佢LOAN人麻煩咗 我玩細會起 有鳩錢買人咩
買人又要錢
簽約又要錢
屌 買條友8M 佢簽約食我1M 又要獎例 屌 邊有咁多錢
仲要用人換 條友好似送畀佢咁滯 不過好過留係度食人工
今集正 買賣人一日做晒 唔洗等佢覆

所以其實玩細球會好好玩, 要計住自己BUDGET
一日做晒我都覺正

但係今集好似冇左先借後買 玩細球會難左好多
借個潛力高既返黎打起左身價就高勁多 想買返都買唔到 變相幫人練兵
有無人覺得比上年多咗賣走球員嗰陣球員合約談判破裂
阿拉里奧回歸fifa
必買球員:戴浚偉

戴浚偉/戴偉浚

戴偉浚 已成為獌狗正選
賣左馬列斯
btw 好難守得住個clean sheet
出波點解怪怪地咁

出地波慢到仆街,有冇人知咩事...
setting 冇球切換輔助距離 較番長
防守好似冇比人甩得咁遠
Lengendary點打 比d電腦撞死
場場都10球交易咁濟...
D防守難能到...
對家一射就有...
點解今集防守果陣會自動減速70%

唔比人埋去追
點樣簽淨低6個月約既人?
係transfer hub 淨係搵到直接買走佢
有d 得有d 唔得
點樣簽淨低6個月約既人?
係transfer hub 淨係搵到直接買走佢

夠23歲未
賣左馬列斯
btw 好難守得住個clean sheet

我都覺

唔比人埋去追

比佢減完速想追
R2比行油衝過去 佢一dup
又甩開3-4個身位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞