FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
玩車仔買咗rashford好用過hazard

今集既bug黎
今集必買浚偉帶

77潛力

新手一問
邊度有得睇潛力

SOFIFA

謝謝
有冇巴打 裝完之後 入唔到game 瘋狂彈game

pc?我都係,一開就彈
重裝左都仲係咁

pc?我都係,一開就彈
重裝左都仲係咁

我冇事,但我開GAME試過幾次成部腦都會係咁疾,亦試過比賽前果陣HAND
有冇人覺得兩閘今集唔識攻上前?
一定要用L1先識跑上前
已經較左always overlap

係囉 右閘成日唔上
點解傳中個波一定飛到好高好慢
要按兩下?

同埋power tackle 有冇用 係咪真係夾硬整停人

我按兩下成日變左地波或者唔到位

無論一下兩下定三下都係唔撚準

今集連按兩下出波冇力嘅

連接兩下係一定地波黎
第一下係較力度,再按多下就變出地波
第一下愈大力出個地波就愈勁, 就好似ground shot咁

如果高波呢

L1 early cross係咪都改左setting??

好似冇左呢樣
高波傳中好似都只係按斬波制加方向

L1好似就係變左斬到勁高
有啲波衫無贊助商logo係咪無得救

轉英文 好似係

中文版會冇賭博公司既廣告 好似係

一開波語言簡english 就ok

長知識了 Thx
用獌狗踢乙組,然後借走同賣走哂D球星 訓練D幼齒
阿辛斯奧 sane好好用

Asensio冇真樣真係完全冇引玩..
我想問slider係較cpu定玩家?
覺唔覺今集連配樂都差左
最鍾意係16首shine a light
https://www.youtube.com/watch?v=uaLblVmnNL4

阿辛 好撚勁
點解傳中個波一定飛到好高好慢
要按兩下?

同埋power tackle 有冇用 係咪真係夾硬整停人

我按兩下成日變左地波或者唔到位

無論一下兩下定三下都係唔撚準

今集連按兩下出波冇力嘅

連接兩下係一定地波黎
第一下係較力度,再按多下就變出地波
第一下愈大力出個地波就愈勁, 就好似ground shot咁

如果高波呢

L1 early cross係咪都改左setting??

呢招冇左...
ON9 FIFA...抵佢比人屌死
玩車仔買咗rashford好用過hazard

拉SHIT係GAME入面屈過一招好多...
屌on9 ea哂錢哂時間搞個垃圾hunter mode出黎
剩係可以用條柒碌nigga 仲要咁既廢尻打拜仁正選?
你老母係咪腦裝草 仲要轉442 占屎泰亞高打中場0防守
冇撚腦到極點 玩得一季垃圾mode不如整好d教練mode
最on9都係改制
以前淨R1 r2 l2扭波
宜家好似改左制好難急停同轉向 變速
最on9都係改制
以前淨R1 r2 l2扭波
宜家好似改左制好難急停同轉向 變速

近十年最垃圾之作..
又話解鎖左可以編輯球員,點解我唔得
又話解鎖左可以編輯球員,點解我唔得

要連咗origin上線先編輯得
基沙文好撚屈

pc?我都係,一開就彈
重裝左都仲係咁

demo/17 有冇事?

pc冇17
demo冇事
將兩邊龍門較到60正常好多
但後衛們都係on99
將兩邊龍門較到60正常好多
但後衛們都係on99

玩career梗係多入d波先好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞