FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
點解入波嗰一下 咁唔似入波好似靜止左 唔係球員慶祝都唔知入左波咁玩咁多集都未試過入波咁無feel 唔知有無人明我講乜

個網拉得太緊
入波聲細咗
仲有無 一開始資金boost?

要資金boost做咩啊
想要錢 你set幾個龍啲數值 94以上賣出去 有成億比你玩

賣完仲有機會對返 自己隊
到時就真係做傻仔

我玩英乙一定整2-3個龍 賣到2-3億 跟住大手買啲潛力
打上英超 咁你對返都幾季後啦
較到最老就得啦

年齡都會令價值減低

點set唔太明 即係整個假人?
丙朗招牌慶祝唔係R1加圓形咩?
其他人慶祝唔到既
Training你地點搞?
係咪唔重要?
仆街想棄game..防守方連行路都要剎制係咩玩法
進攻緊就個個都係美斯
其實慶祝動作點先用到球員預設個個
個個都走去踢角旗
仆街想棄game..防守方連行路都要剎制係咩玩法
進攻緊就個個都係美斯

Setting度再set la
佢default D setting好垃圾
其實慶祝動作點先用到球員預設個個
個個都走去踢角旗

X/A ??
屌你啲bug多到
原本借緊返嚟嘅球員都可以當現金券咁trade人
屌你啲bug多到

屌你啲bug多到

我都見到

btw有無人同我一樣覺得新既轉會好唔掂
我覺得完左季 5月尾6月頭開始可以傾轉會就正常d
而家2月已經開始傾定暑假d轉會
好快玩到無曬心機
屌你啲bug多到

我都見到

好快玩到無曬心機

你唔傾咪無事
應該係關近年愈黎愈多葛斯呢類轉會
大球會一早mark定人
所以fifa咪跟
屌你啲bug多到

我都見到

好快玩到無曬心機

你唔傾咪無事
應該係關近年愈黎愈多葛斯呢類轉會
大球會一早mark定人
所以fifa咪跟

咁先好 跟返足現實
求左右閘推介
70m budget
240k wage budget

要買哂雙閘

左閘 gaya telles 古沙華
右閘 kimmich roberto clyne

全部真樣

florenzi 啦
開始習慣防守慢九拍 而家完全唔標波
近6場都唔洗輸
開始習慣防守慢九拍 而家完全唔標波
近6場都唔洗輸

其實都幾符合現實情況
有無人知係咪要入靚波先有360度慢動作replay?
點解入波嗰一下 咁唔似入波好似靜止左 唔係球員慶祝都唔知入左波咁玩咁多集都未試過入波咁無feel 唔知有無人明我講乜

個網拉得太緊
入波聲細咗

我明,入左波隔一秒先有反應係入左
有無前峰推介?
最好平,快同真樣
轉用左人地既game slider又真係真實左好多
有無前峰推介?
最好平,快同真樣

vardy

個賽程編排點解可以咁多年都可以咁撚鳩

仲係咁

仲係咁

根本冇理過單機MODE
轉用左人地既game slider又真係真實左好多

開心share?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞