FIFA 18 career mode討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

diu , 英超加左隊拉科唔知做乜9

拉科獨立加入英超

無左拖肥定係哈特斯菲
戴仔係咪要1月先買得?佢話剛剛守會唔傾得

要下年七月
想問之前話有U23同有真領隊樣,都係流嘅?

有巴打解答

租借佢唔肯黎
踢完一季
前一季傾好嘅球員唔轉過泥
但又唔比你再傾
傾好賣走果d又無走
新一季即簽嘅係可以馬上加入到
係咩玩法 有bug?

我都遇到呢個問題

唉 垃圾game

我買左麥巴比,乜都傾好 駛,但佢開左季都未來, diu

用車仔打英超 ,無端端 聯賽打 西甲 拉科, d bug 想點能樣

加咁多野落去搞到重衰過17
玩左一季搞到唔想玩落去
整好隻game先出啦

我傾好Hector bellerin 球會球員都同意 窗口完左都未黎

你地係咪disable咗第一個轉會窗咋
電腦究竟點犯規先會吹
完全冇中波撞到我D人訓低都冇事

勁黑哨囉
撞身位呢啲集集都有我當你屈
但今集直頭拉到我訓曬向地都唔吹

而家好難食到電腦身位
禁實L1都唔係穩食
btw 國家隊有無方法換球衣號碼🤦🏼‍♂️

好難得有得帶葡萄牙,但是d球衣號碼亂到hihi

哥利斯馬著8號 拿尼13號

利申:整齊1-23號強迫症患者

同問
電腦究竟點犯規先會吹
完全冇中波撞到我D人訓低都冇事

勁黑哨囉
撞身位呢啲集集都有我當你屈
但今集直頭拉到我訓曬向地都唔吹

而家好難食到電腦身位
禁實L1都唔係穩食

俾電腦撞一下
個人即瞓低
但好多都唔會吹罰
玩阿第一時間賣禾狗條垃圾
想問巴打們ea server係咪壞左

今集career係咪又係對獌會出羅美奧

有無巴打解答?

YES

屌佢老母臭系幾集都唔fix

YES

屌佢老母臭系幾集都唔fix

唔知點解我無咁嘅問題
Pc

有無巴打解答?

冇U23

之前上網嗰啲流嘢?淨係多咗有片嘅轉會同嗰啲違約金買人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞